Рецепт Суп з грибами та Фарро

Рецепт Суп з грибами та Фарро
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування супу з сушеними білими грибами, цибулею, морквою, часником, томатною пастою, грибами кремини, хересоми зерном фарро.

опис приготування:

За ніч Фарро вбирає в себе бульйон і стає більш м'яким, а суп дуже густим. При бажанні ви можете замінити зерно Фарро ячменем або пшеницею, а ткже додати в суп 1 стебло селери.

  • сушених білих грибів— 7 грам
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • середня цибулина— 1 штука
  • середня морква— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • томатної пасти— 2 чайних ложки
  • грибів Кремінь— 450 грам
  • сіль і чорний перець— За смаком
  • винного оцту— 2 чайних ложки
Суп з грибами та Фарро - фото крок 1 1. Викласти сушені гриби в миску і залити ½ чашки води, накрити пластиковою кришкою, за допомогою ножа зробити 5 отворів в кришці і нагріти миску в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд. Відставити в сторону на 10 хвилин, щоб гриби розм'якшилися. Дістати гриби з води, просушити і пропустити через м'ясорубку. Дрібно нарізати цибулю, морква і часник. Нарізати гриби Кремінь на скибочки товщиною 8 мм.

Суп з грибами та Фарро - фото крок 2 2. У великій каструлі розігріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю і моркву, смажити, помішуючи, поки цибуля не почне набувати коричневий колір по краях, близько 8 хвилин. Додати часник і томатну пасту, смажити, постійно помішуючи, до появи аромату, близько 30 секунд. Додати гриби Кремінь і готувати, помішуючи, поки вони не випустять рідина, 3-5 хвилин. Збільшити вогонь і смажити, поки гриби не почнуть темніти, близько 10 хвилин.

Суп з грибами та Фарро - фото крок 3 3. Додати херес і перемішати. Додати курячий бульйон, Фарро, фарш з білих грибів, рідина, що залишилася від замочування грибів, 2 чайні ложки солі і ½ чайної ложки чорного перцю. Довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до середнього і готувати близько 40 хвилин, поки Фарро не буде готове.

Суп з грибами та Фарро - фото крок 4 4. Після цього суп можна зберігати в холодильнику до 5 днів. Розмішати з винним оцтом перед подачею на стіл. Додати ще трохи солі і перцю в разі потреби.

Подібні рецепти

Грибний суп з Фарро

Легкий кекс

Рецепт приготування супу з грибами, морквою, цибулею, часником і зерном Фарро. опис приготування: Зерно Фарро - це стародавня різновид пшениці, яка поступово була витіснена пшеницею твердих сортів. Фарро досі вирощується в Ефіопії. Зараз Фарро знову популярна і використовується в супах і салат...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...