Рецепт Горошок по-французьки
Горошок по-французьки — це смачна страва і відмінний гарнір. Блюдо має приємний вершковий смак, ніжне і дуже смачне. готується швидко, а результат перевершує всі очікування. рекомендую!
опис приготування:
Горошок по-французьки — це відомий французький гарнір. Легке і корисне овочеве блюдо. Такий чудовий горошок можна готувати протягом всього року, для цього прекрасно підходить заморожений зелений горошок. Блюдо виходить настільки смачним, ніжним і привабливим, що моментально зникає зі столу і подобається всім без винятку. Цей горошок можна подати самостійно, або використовувати у вигляді гарніру до м'яса, риби або птиці. розповідаю вам, як приготувати горошок по-французьки. приступимо!
- Зелений горошок— 400 грам(свіжомороженої)
- Грудинка копчена— 200 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Цибуля зелена— 1 пучок
- Вершкове масло— 20 грам
Лук наріжте кубиками, часник дрібно наріжте.
У розігрітій сковороді обсмажити цибулю з додаванням вершкового масла.
До обсмаженої цибулі додайте часник. обсмажуйте 2 хвилини разом.
Копчену грудинку дрібно наріжте.
Додайте грудинку до обсмаженої цибулі і часнику. обсмажуйте разом 2 хвилини.
Додайте зелений горошок. обсмажуйте разом 5-7 хвилин.
В кінці приготування посипте дрібно нарізаною цибулею.
Горошок по-французьки готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Арганак
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...