Рецепт Горошок по-французьки

Рецепт Горошок по-французьки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Горошок по-французьки — це смачна страва і відмінний гарнір. Блюдо має приємний вершковий смак, ніжне і дуже смачне. готується швидко, а результат перевершує всі очікування. рекомендую!

опис приготування:

Горошок по-французьки — це відомий французький гарнір. Легке і корисне овочеве блюдо. Такий чудовий горошок можна готувати протягом всього року, для цього прекрасно підходить заморожений зелений горошок. Блюдо виходить настільки смачним, ніжним і привабливим, що моментально зникає зі столу і подобається всім без винятку. Цей горошок можна подати самостійно, або використовувати у вигляді гарніру до м'яса, риби або птиці. розповідаю вам, як приготувати горошок по-французьки. приступимо!

  • Зелений горошок— 400 грам(свіжомороженої)
  • Грудинка копчена— 200 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Цибуля зелена— 1 пучок
  • Вершкове масло— 20 грам
Горошок по-французьки - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Горошок по-французьки - фото крок 2 Лук наріжте кубиками, часник дрібно наріжте.

Горошок по-французьки - фото крок 3 У розігрітій сковороді обсмажити цибулю з додаванням вершкового масла.

Горошок по-французьки - фото крок 4 До обсмаженої цибулі додайте часник. обсмажуйте 2 хвилини разом.

Горошок по-французьки - фото крок 5 Копчену грудинку дрібно наріжте.

Горошок по-французьки - фото крок 6 Додайте грудинку до обсмаженої цибулі і часнику. обсмажуйте разом 2 хвилини.

Горошок по-французьки - фото крок 7 Додайте зелений горошок. обсмажуйте разом 5-7 хвилин.

Горошок по-французьки - фото крок 8 В кінці приготування посипте дрібно нарізаною цибулею.

Горошок по-французьки - фото крок 9 Горошок по-французьки готовий. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Арганак

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...