Рецепт Гратен з кабачками гриль
Гратен з кабачками — прекрасне блюдо для літнього обіду або вечері. Попередньо обсмажені овочі на грилі, запечені під ніжним вершковим соусом і сирною скоринкою.
опис приготування:
Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся як приготувати "; Гратен з кабачками гриль ";. Це легке і смачне блюдо чудово в гарячому і холодному вигляді, як основне або гарнір. Можна зробити його ще ситніше, додавши смажену курочку. Використовуйте улюблені спеції, я поклала чебрець і прованські трави, щіпку сушеного лука і свіжий часник. Все було ароматно і смачно! хай щастить!
- Кабачок— 2 штуки
- Картопля— 2 штуки
- Великий цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2-3 зубчиків
- яйце— 1 штука
- вершки— 220 мілілітрів
- Вершкове масло— 20 грам
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- сир швейцарський— 100 грам
- чебрець сушений— 0,5 чайних ложки
- Прованські трави— 0,5 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
- сіль— За смаком
- Борошно пшеничне— 3 Ст. ложки
- зелень— За смаком
2. очистіть овочі, поріжте кружечками однакової товщини, приблизно 5-7 мм. Часник просто поріжте пластинками.
3. Всі овочі перемішайте акуратно з маслом рослинним. Чи не солити! Обсмажте на сковороді гриль з двох боків до утворення красивою скоринки. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. На дно покладіть цибулю, часник, картопля. Додати сіль, поперчіть, притрусіть спеціями.
4. Приготуйте соус: змішайте вершки з яйцем, борошном, додайте дрібку солі, половину тертого сыра.
5. Полийте соусом картопля. Зверху покладіть кабачки гриль, сіль, спеції і залийте соусом.
6. Зверху покладіть пластинки вершкового масла і посипте тертим сиром, поставте в гарячу духовку запікатися. температура 200 градусів, час 30 хвилин.
7. Гратен з кабачками гриль готовий. пробуйте!
Подібні рецепти
Гратен з брюссельської капусти
Рецепт приготування страви «Гратен з брокколі». Просто чудовий смак страви, його можна подавати без всякого гарніру. опис приготування: У приготуванні страви використовуються такі інгредієнти як: брокколі, молоко, оливкова олія, борошно і сир. Виходить блюдо ситним і дуже смачним. сир— 120 ...
Гратен з картоплі з грибами
Гратен з картоплі з грибами можна подати в якості самостійного гарячої страви зі свіжим салатом, наприклад. А можна гратен піднести і як смачного і ситного гарніру. Спробуйте! опис приготування: Як приготувати гратен з картоплі з грибами? 1. Увімкніть духовку нагріватися на 170 градусів. 2. У ...
Гратен з помідорів
Гратен з помідорів — це просте і смачне блюдо, яке відмінно урізноманітнює ваше повсякденне меню. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: У приготуванні грата з помідорів немає нічого складного, до того ж таке апетитне блюдо готується досить швидко, а виходить воно дуже соковите і сма...
Гратен з гарбуза з сиром
Коли все інші солоні і солодкі страви з гарбуза вам злегка набридли, приготуйте гратен з гарбуза з сиром. Додамо в такий гратен трохи картоплі, лука, спецій і багато сиру. Буде яскраво і смачно! опис приготування: Як приготувати гратен з гарбуза з сиром? 1. Увімкніть духовку нагріватися на 180...
Гратен з креветками
Блюдо для любителів сиру і креветок. Смачно і в гарячому вигляді, і в холодним. ніжні, м'які креветки в пряному сирному соусі — просто пальчики оближеш! Дуже смачно і просто! опис приготування: Креветки цілком можна замінити на морський коктейль або якісь морепродукти. В іншому ж, точно дотрим...