Рецепт Гратен з кабачками гриль

Рецепт Гратен з кабачками гриль
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Гратен з кабачками — прекрасне блюдо для літнього обіду або вечері. Попередньо обсмажені овочі на грилі, запечені під ніжним вершковим соусом і сирною скоринкою.

опис приготування:

Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся як приготувати "; Гратен з кабачками гриль ";. Це легке і смачне блюдо чудово в гарячому і холодному вигляді, як основне або гарнір. Можна зробити його ще ситніше, додавши смажену курочку. Використовуйте улюблені спеції, я поклала чебрець і прованські трави, щіпку сушеного лука і свіжий часник. Все було ароматно і смачно! хай щастить!

  • Кабачок— 2 штуки
  • Картопля— 2 штуки
  • Великий цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • яйце— 1 штука
  • вершки— 220 мілілітрів
  • Вершкове масло— 20 грам
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сир швейцарський— 100 грам
  • чебрець сушений— 0,5 чайних ложки
  • Прованські трави— 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
  • сіль— За смаком
  • Борошно пшеничне— 3 Ст. ложки
  • зелень— За смаком
Гратен з кабачками гриль - фото крок 1 1. Підготуйте продукти, приступимо!

Гратен з кабачками гриль - фото крок 2 2. очистіть овочі, поріжте кружечками однакової товщини, приблизно 5-7 мм. Часник просто поріжте пластинками.

Гратен з кабачками гриль - фото крок 3 3. Всі овочі перемішайте акуратно з маслом рослинним. Чи не солити! Обсмажте на сковороді гриль з двох боків до утворення красивою скоринки. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. На дно покладіть цибулю, часник, картопля. Додати сіль, поперчіть, притрусіть спеціями.

Гратен з кабачками гриль - фото крок 4 4. Приготуйте соус: змішайте вершки з яйцем, борошном, додайте дрібку солі, половину тертого сыра.

Гратен з кабачками гриль - фото крок 5 5. Полийте соусом картопля. Зверху покладіть кабачки гриль, сіль, спеції і залийте соусом.

Гратен з кабачками гриль - фото крок 6 6. Зверху покладіть пластинки вершкового масла і посипте тертим сиром, поставте в гарячу духовку запікатися. температура 200 градусів, час 30 хвилин.

Гратен з кабачками гриль - фото крок 7 7. Гратен з кабачками гриль готовий. пробуйте!

Подібні рецепти

Гратен з баклажанів

Картопляний гратен з сиром і вершками

грата — це французька запіканка, яка готується в духовці до утворення апетитною скоринки. Сьогодні ми будемо готувати гратен з баклажанів — дуже смачне і апетитне блюдо. опис приготування: Пропоную цікавий рецепт вишуканої французької кухні — гратен з баклажанів. Готується досить складно, але ...

Гратен з брокколі

Гратен з брокколі

Рецепт приготування страви «Гратен з брокколі». Просто чудовий смак страви, його можна подавати без всякого гарніру. опис приготування: У приготуванні страви використовуються такі інгредієнти як: брокколі, молоко, оливкова олія, борошно і сир. Виходить блюдо ситним і дуже смачним. сир— 120 ...

Гратен з кольорової капусти

Гратен з кольорової капусти

Простим рецептом грата з цвітної капусти, приготованим в духовці, зі мною поділилася подруга. страва — просте, але дуже смачне. У Вас вийде смачні хрусткі капуста під ніжним соусом! опис приготування: Гратен з кольорової капусти — одне з моїх улюблених страв. Проколів тверду сирну корочку, ви ...

Гратен з картоплі з грибами

Гратен з картоплі з грибами

Гратен з картоплі з грибами можна подати в якості самостійного гарячої страви зі свіжим салатом, наприклад. А можна гратен піднести і як смачного і ситного гарніру. Спробуйте! опис приготування: Як приготувати гратен з картоплі з грибами? 1. Увімкніть духовку нагріватися на 170 градусів. 2. У ...

Гратен з помідорів

Гратен з помідорів

Гратен з помідорів — це просте і смачне блюдо, яке відмінно урізноманітнює ваше повсякденне меню. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: У приготуванні грата з помідорів немає нічого складного, до того ж таке апетитне блюдо готується досить швидко, а виходить воно дуже соковите і сма...