Рецепт Шніцель з курячої грудки

Рецепт Шніцель з курячої грудки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається!

опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано нижче, а тут я розповім, як зробити смачний грибний соус до основної страви. Обсмажте цибулю на вершковому маслі, додайте гриби і продовжуйте смажити ще 10-15 хвилин. Потім додайте подрібнений плавлений сир і вершки, Тушіте 15 хвилин. В кінці додайте тертий твердий сир і перемішайте. хай щастить!

  • Курячі грудки— 2 штуки
  • яйце— 1 штука
  • Сухарі паніровочні— 1 Склянка
  • борошно— 1/2 склянки
  • Масло рослинне— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Шніцель з курячої грудки - фото крок 1 Кожну курячу грудку розділяємо уздовж на кілька частин, акуратно відбиваємо.

Шніцель з курячої грудки - фото крок 2 Солимо і перчимо з усіх боків.

Шніцель з курячої грудки - фото крок 3 Для панірування підготуємо три тарілки: 1) збите яйце, 2) панірувальні сухарі, 3) мука. Тим часом нагрійте сковороду з маслом.

Шніцель з курячої грудки - фото крок 4 Грудку обваляйте в борошні, занурте в яйце і обваляйте в сухарях. Обсмажуйте на сковороді по 5-7 хвилин з кожного боку.

Шніцель з курячої грудки - фото крок 5 Слідкуйте, щоб нічого не підгоріло! Повинен вийде гарний золотистий колір.

Шніцель з курячої грудки - фото крок 6 До столу подавайте з соусом, наприклад, грибним. Смачного!

Подібні рецепти

Шніцель (швидкий рецепт)

Шніцель з грудки

Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти — жахливо смачне вегетаріанське блюдо. ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, живильним і найголовніше корисним. опис приготування: Шніцель з капусти готується досить швидко і легко. головне, щоб у капустини були досить великі листя. Інакше буде...

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля з курячого фаршу. Курячий фарш змішуємо з мо...

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...

Шніцель капустяний з сиром

Шніцель капустяний з сиром

Бажаєте скуштувати вегетаріанський шніцель? Приготуйте його з білокачанної капусти, упевнений, результат вас не розчарує! Шніцель виходить хрустким, соковитим і дуже насиченим. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля капустяного з сиром. Сир виступає в я...