Рецепт Far Breton

Рецепт Far Breton
Кількість порцій: 6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з чорносливом і родзинками.

опис приготування:

Фар Бретон - традиційний французький пиріг з чорносливом або родзинками. Фар Бретон нагадує за своїм приготування клафути.

  • яйця— 3 штуки
  • ванільного екстракту— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1/8 чайних ложки
  • топленого вершкового масла— 5 Ст. ложок
  • цукрова пудра— За смаком(для посыпки)
Far Breton - фото крок 1 1. Помістити яйця, молоко, цукор, ванільний екстракт, сіль і розтоплене вершкове масло в блендер або кухонний комбайн, перемішувати 1 хвилину. Додати борошно і перемішати тісто кілька разів. Вилити тісто в миску, накрити кришкою і поставити в холодильник мінімум на 3 годину, переважно на ніч. Між іншим, залити родзинки і чорнослив гарячим чаєм. Коли чай охолоне до кімнатної температури, накрити кришкою. Якщо ви використовуєте Арманьяк, помістити фрукти і воду в маленьку каструлю. Варити на середньому вогні, поки майже вся вода не випарується, потім вимкнути вогонь і влити Арманьяк. Підпалити алкоголь і дочекатися, поки полум'я згасне. Накрити кришкою і відставити убік.

Far Breton - фото крок 2 2. Розігріти духовку до 190 градусів зі стійкою в центрі. Змастити маслом круглу форму для пирога, вистелити дно пергаментним або вощеного папером, змастити папір маслом і посипати борошном, струсити надлишки. Поставити форму на деко. Дістати тісто з холодильника і збити його. Вилити тісто у форму, викласти чорнослив з родзинками, намагаючись розподілити їх рівномірно.

Far Breton - фото крок 3 3. Випікати протягом 50-60 хвилин до коричневого кольору, поки тонкий ніж, вставлений в центр, не виходитиме чистим. Охолодити пиріг до кімнатної температури. Посипати цукровою пудрою перед подачею.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Маринована морська капуста

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...