Рецепт Вершковий суп з селерою

Рецепт Вершковий суп з селерою
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування низькокалорійного і корисного супу з селери.

опис приготування:

Розтопити масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати селеру, Luk-salotų, картопля і дрібку солі. готувати, помішуючи поки овочі не стануть м'якими, але не коричневого кольору, близько 15 хвилин.

Додати бульйон, довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і варити 30 хвилин. Додати мускатний горіх. дати охолонути.

Збити суп у блендері або кухонному комбайні до однорідної консистенції. Вилити через дрібне сито в більшу миску. Налити суп в каструлю і посолити.

Безпосередньо перед подачею розігріти суп на середньому вогні (не кип'ятити).

Додати вершки і подавати суп, прикрасивши його листям селери, з скибочками багета.

Суп можна зберігати в холодильнику до 2 днів.


  • бледно-зеленых частей сельдерея, крупно нарізаних— 10 штук
  • крупно нарезанного лука-шалот— 1/3 склянки
  • маленький картофель (близько 180 г), очищений і нарізаний— 1 штука
  • сіль— 1 За смаком
  • плюс щепотка свежего тертого мускатного ореха— 1/4 чайних ложки
  • густих вершків— 1/4 склянки
  • тонкий поджаренный багет— 1 штука
  • бледно-зеленые листья сельдерея, для гарніру— 1 частина
Розтопити масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати селеру, Luk-salotų, картопля і дрібку солі. готувати, помішуючи поки овочі не стануть м'якими, але не коричневого кольору, близько 15 хвилин.

Додати бульйон, довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і варити 30 хвилин. Додати мускатний горіх. дати охолонути.

Збити суп у блендері або кухонному комбайні до однорідної консистенції. Вилити через дрібне сито в більшу миску. Налити суп в каструлю і посолити.

Безпосередньо перед подачею розігріти суп на середньому вогні (не кип'ятити).

Додати вершки і подавати суп, прикрасивши його листям селери, з скибочками багета.

Суп можна зберігати в холодильнику до 2 днів.


Подібні рецепти

Вершковий суп з грибами і селерою

Суп-пюре з моркви з селерою

Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...

Суп з селерою і куркою

Суп з селерою і куркою

Суп з селерою і куркою підійде і дітям, і дорослим, які піклуються про свою фігуру. Він виходить наваристим, досить легким і корисним. А селера сприяють швидкому обміну речовин. опис приготування: Як приготувати суп з селерою і куркою? 1. Курячі стегенця промийте і покладіть в каструлю. Залийт...

Суп-пюре з гарбузом і селерою

Суп-пюре з гарбузом і селерою

Цей суп-пюре готується просто, і для його приготування не будуть потрібні важкодоступні інгредієнти, а результат вийде надзвичайно смачним: теплий, пряно-солодкий суп з тонким ароматом селери. опис приготування: Способів приготування супів з гарбуза дуже багато, повірте. І щоб знайти "; свій" ...

Суп-пюре з гарбуза з селерою

Суп-пюре з гарбуза з селерою

Сьогодні я розповім, як приготувати суп-пюре з гарбуза з селерою. Це не просто смачний варіант першої страви, але і безмірно корисний! Прекрасний суп у всіх сенсах! Рекомендую всім! опис приготування: У цього блюда є одна особливість, характерна для багатьох супів. Воно стає ще смачніше на дру...

Суп з куркою, морквою, селерою і галушками

Суп з куркою, морквою, селерою і галушками

Рецепт приготування супу з куркою, цибулею, морквою, селерою і галушками. опис приготування: Цей простий і неймовірно смачний суп ви можете приготувати з додаванням будь-яких овочів, які вам подобаються. соди— 1/8 чайних ложки(Клецьк) солі— 1/4 чайних ложки(Клецьк) рослинного жиру— 1 Ст. лож...