Рецепт Сік з агрусу

Рецепт Сік з агрусу
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 50 хв.
Сік з агрусу представляє цінність і в першу чергу як напій, містить значніше кількість желирующих речовин. Його добре розбавляти з соком інших ягід, так як сам він занадто густий.

опис приготування:

Сік з агрусу неймовірно густий напій, який по суті в чистому вигляді пити неможливо. Найкраще його додавати до інших соків. Наприклад до соку з малини, вишні та інших ягід. При додаванні соку з агрусу можна отримати напій неймовірно приємною консистенції . Тут немає меж фантазії і експериментів. Отже, рецепт соку з агрусу:

1. Для соку слід брати стиглі ягоди. Їх потрібно перебрати, помити і подрібнити. Або за допомогою блендера, або м'ясорубки, або сита.

2. Пюре з агрусу перекласти в каструлю. Довести до кипіння і варити на маленькому вогні близько 5-10 хвилин. охолодити.

3. Далі найскладніше — Масу потрібно процідити. У сік додати води і цукор. Поставити на найменший вогонь, розмішувати, щоб цукор повністю розчинився.

хай щастить!


  • агрус— 1 кілограм
  • цукор— 1 Склянка
  • вода— 2 склянки
Сік з агрусу неймовірно густий напій, який по суті в чистому вигляді пити неможливо. Найкраще його додавати до інших соків. Наприклад до соку з малини, вишні та інших ягід. При додаванні соку з агрусу можна отримати напій неймовірно приємною консистенції . Тут немає меж фантазії і експериментів. Отже, рецепт соку з агрусу:

1. Для соку слід брати стиглі ягоди. Їх потрібно перебрати, помити і подрібнити. Або за допомогою блендера, або м'ясорубки, або сита.

2. Пюре з агрусу перекласти в каструлю. Довести до кипіння і варити на маленькому вогні близько 5-10 хвилин. охолодити.

3. Далі найскладніше — Масу потрібно процідити. У сік додати води і цукор. Поставити на найменший вогонь, розмішувати, щоб цукор повністю розчинився.

хай щастить!


Подібні рецепти

Гранатовий сік

Яєчня в хлібі в духовці

Чи не найкорисніший для організму напій на планеті — Гранатовий сік. Покупної гранатовий сік часто псують консервантами, тому розповім, як приготувати сік зі свіжих гранатів. опис приготування: Гранатовий сік в домашніх умовах можна приготувати таким чином: 1. Кожен плід моєму і розрізаємо на ...

Сливовий сік на зиму

Сливовий сік на зиму

Сливовий сік на зиму — це справжнє джерело вітамінів. Приготувавши такий сік одного разу, ви назавжди відмовитеся від покупки магазинного соку. опис приготування: Слива має величезну кількість корисних елементів. Сік зі слив володіє дуже приємним кольором і ніжним смаком. Готується такий сік д...

Сік з помідорів на зиму

Сік з помідорів на зиму

Томатний сік люблять і дорослі, та діти! але, на жаль, то, що продають в магазині, дуже далеко від справжнього соку. Давайте приготуємо справжній, натуральний томатний сік. Це зовсім нескладно! опис приготування: Такий сік Ви можете готувати не тільки на плиті, — прекрасно впорається з цим зав...

Сік з гарбуза і моркви на зиму

Сік з гарбуза і моркви на зиму

Немає нічого кориснішого, ніж сік з овочів. Гарбуз і моркву відомі своїми смаковими якостями і корисними властивостями. Рекомендую приготувати на зиму сік з гарбуза і моркви. дивимося рецепт! опис приготування: Для приготування соку з гарбуза з морквою на зиму я беру трохи лимонної кіслоти.Доб...

Сік з гарбуза і яблук на зиму

Сік з гарбуза і яблук на зиму

Заготівля соків на зиму дуже популярна, пропоную заготовити гарбузовий сік. Напій виходить дуже насиченим і смачним, а головне — корисним. Гарбузовий сік подобається і дорослим, і дітям. опис приготування: Відразу варто відзначити, що кількість цукру в соку — питання суто індивідуальний. Хтось...