Рецепт Яловичина з лемонграсу

Рецепт Яловичина з лемонграсу
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування яловичини на грилі з лемонграсу, часником, огірком, арахісом і м'ятою.


опис приготування:

замочити 8 бамбукових шампурів в холодній воді на 30 хвилин.

Збити разом лимонник, рибний соус, цукор, часник і масло. Дуже тонко нарізати філе яловичини. Додати в маринад. Дати постояти при кімнатній температурі протягом 20 хвилин.

Розігріти гриль на середньому вогні. Насадити яловичину на шампура. Смажити на грилі до коричневого кольору, близько 1 хвилини з кожного боку. Викласти на блюдо, накрити вільно фольгою і дати постояти 5 хвилин. посипати арахісом. Подавати з іншими інгредієнтами, огірком і листям салату, якщо необхідно.

  • стебла лемонграсу— 3 штуки
  • рибного соусу— 8 Ст. ложок
  • світло-коричневого цукру— 2.5 Ст. ложки
  • зубчик часнику— 1 штука
  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • безкісткового філе яловичини— 450 грам
  • англійського огірка— 1/2 штуки
замочити 8 бамбукових шампурів в холодній воді на 30 хвилин.

Збити разом лимонник, рибний соус, цукор, часник і масло. Дуже тонко нарізати філе яловичини. Додати в маринад. Дати постояти при кімнатній температурі протягом 20 хвилин.

Розігріти гриль на середньому вогні. Насадити яловичину на шампура. Смажити на грилі до коричневого кольору, близько 1 хвилини з кожного боку. Викласти на блюдо, накрити вільно фольгою і дати постояти 5 хвилин. посипати арахісом. Подавати з іншими інгредієнтами, огірком і листям салату, якщо необхідно.

Подібні рецепти

Фарширована яловичина

Швидкі домашні збиті вершки

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина по-купецькому

Яловичина по-купецькому

Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...