Рецепт Суп з квасолею і беконом

Рецепт Суп з квасолею і беконом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 40 хв.
Не знаю, що приготувати на обід? Рекомендую приготувати дуже ситний і наваристий суп з квасолею і беконом. Нічого складного в процесі приготування немає, а супчик виходить на славу!

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування супу з квасолею і беконом. Попередньо замочіть квасолю в холодній воді на 4 годину, щоб вона розм'якшилася. Ставимо вариться квасоля, тим часом обсмажуємо бекон, а також (окремо) цибуля і селера. Додаємо всі інгредієнти в суп, крім томатів (їх в останню чергу), варимо 2 годину. Готовому супу, перед подачею на стіл, потрібно дати час настоятися, приблизно 10-15 хвилин. хай щастить!

  • сушена квасоля— 1 штука(упаковка (попередньо замочений))
  • вода— 13 склянок
  • бекон— 450 грам
  • ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • селера— 2 штуки(пучка)
  • курячі кубики— 2 чайних ложки
  • лаврушка— 1 штука
  • сіль— 1/3 чайних ложки
  • мелений чорний перець— 1/4 чайних ложки
  • мелена гвоздика— 1/8 чайних ложки
  • помідори у власному соку— 1 штука(банку )
Суп з квасолею і беконом - фото крок 1 У велику каструлю заливаємо 9 склянок води, засипаємо туди квасолю, варимо до готовності.

Суп з квасолею і беконом - фото крок 2 Тим часом ріжемо довільно бекон і обсмажуємо його на сковороді.

Суп з квасолею і беконом - фото крок 3 Окремо обсмажуємо подрібнену ріпчасту цибулю і селеру. Смажимо під кришкою до м'якості.

Суп з квасолею і беконом - фото крок 4 Додаємо до квасолі: бекон, цибуля з селерою, курячі кубики, лавровий лист, сіль, перець, мелену гвоздику. вливаємо 4 склянки води і варимо на повільному вогні 2 годину. На завершення додаємо помідори у власному соку. варимо ще 2-3 хвилини. Даємо супу настоятися і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Суп з беконом, білою квасолею і салатом

Перлова каша з квасолею, гарбузом і беконом

Рецепт приготування супу з копченим ароматом бекону, білою квасолею і зеленню. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати бекон і смажити, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 12 хвилин. Викласти в тарілку. Додати цибулю і цибулю-шалот в каструлю, смажит...

Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком

Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком

Рецепт приготування спагетті з смаженим беконом, зеленою квасолею, сиром пармезан і базиліком. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути спагетті в ...

Суп з цвітної капусти з беконом

Суп з цвітної капусти з беконом

Рецепт приготування густого і корисного крем-супу з найнеобхідніших для організму інгредієнтів. опис приготування: Як кажуть професіонали, супи господині показують, наскільки вільно вона відчуває себе на кухні. впевнені, ви знаєте чимало чудових рецептів супів, проте в вашому арсеналі не буде ...

Суп з сочевицею, шавлією і беконом

Суп з сочевицею, шавлією і беконом

Рецепт приготування супу з червоної сочевиці з шавлією і беконом. опис приготування: У великій каструлі на середньому вогні підсмажити бекон до хрусткої скоринки, близько 3 хвилин. Покласти бекон на паперовий рушник і дати стекти жиру. Додати в каструлю часник, цибулю і моркву. Варити на серед...

Суп з квасолею і огірками

Суп з квасолею і огірками

Чудовий суп європейської кухні. Покроковий рецепт приготування. кількість порцій: 6 сушені чорні боби— 850 грам цибулина— 1 штука часник— 3 зубчики оливкова олія— 1 штука зелений чилі— 100 грам вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 4 Ст. ложки рідкий дим— 1 Чайна ложка порошок чилі— 2 Ст. ложки кми...