Рецепт Спагеті з беконом і білим вином
Рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, часником, білим вином, сиром пармезан і петрушкою.
опис приготування:
нарізати цибулю, тонко нарізати бекон. Відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону 1 / 4 чашки макаронної рідини. Повернути макарони в каструлю і накрити кришкою.
У невеликій мисці збити соус і яйця, відкласти в сторону. Тим часом, у великій сковороді на середньому вогні обсмажити бекон від 3 до 4 хвилин, до хрусткої скоринки, перевертаючи час від часу. Викласти бекон на паперові рушники і дрібно нарізати.
У тій же сковороді на середньому вогні обсмажити цибулю-шалот і часник протягом 2 — 3 хвилин, періодично помішуючи. Додати вино і варити ще 1 хвилину. Прибрати сковороду з вогню.
Нагріти макарони на повільному вогні. Додати суміш цибулі і акуратно перемішати. Повільно додати соусом, акуратно перемішуючи. Готувати протягом 4 — 6 хвилин, поки соус не загусне. Додати зарезервовану рідина, якщо це необхідно. Додати сир, петрушку і бекон. готувати ще 1 хвилину, часто помішуючи. Приправити сіллю і перцем за смаком. Подавати відразу ж.
- спагетті— 480 грам
- сливочного соуса для пасты— 450 грам
- яйця— 4 штуки
- бекону— 220 грам
- часнику— 2 чайних ложки
- білого вина— 1/2 склянки
У невеликій мисці збити соус і яйця, відкласти в сторону. Тим часом, у великій сковороді на середньому вогні обсмажити бекон від 3 до 4 хвилин, до хрусткої скоринки, перевертаючи час від часу. Викласти бекон на паперові рушники і дрібно нарізати.
У тій же сковороді на середньому вогні обсмажити цибулю-шалот і часник протягом 2 — 3 хвилин, періодично помішуючи. Додати вино і варити ще 1 хвилину. Прибрати сковороду з вогню.
Нагріти макарони на повільному вогні. Додати суміш цибулі і акуратно перемішати. Повільно додати соусом, акуратно перемішуючи. Готувати протягом 4 — 6 хвилин, поки соус не загусне. Додати зарезервовану рідина, якщо це необхідно. Додати сир, петрушку і бекон. готувати ще 1 хвилину, часто помішуючи. Приправити сіллю і перцем за смаком. Подавати відразу ж.
Подібні рецепти
Варення з морошки з білим вином
Класичний соус з білим вином — універсальний. Його можна використовувати до м'яса, птиці, рибі, овочам, вставити. приготувати його — дуже просто, а зберігати можна протягом кількох тижнів в холодильнику. опис приготування: Соус з білим вином врятує вас в будь-якій ситуації. алкоголь випаруєтьс...
Спагеті з беконом та горохом
бекон, цибулю-шалот і горох об'єднуються в вершковому соусі для спагетті. Це просте блюдо буде у вас на столі вже через 20 хвилин. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Зварити макарони відповідно до інструкції. У великій сковороді підсмажити на середньому во...
Спагеті з беконом і грибами
Простий рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, грибами і томатним соусом. опис приготування: Розрізати бекону поперек на шматочки. нарізати цибулю. Заповнити велику каструлю підсоленою водою і довести до кипіння на сильному вогні. Як тільки вода закипить, додати спагетті, знову довес...
Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком
Рецепт приготування спагетті з смаженим беконом, зеленою квасолею, сиром пармезан і базиліком. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути спагетті в ...
Спагеті з креветками і беконом
Рецепт приготування спагетті з креветками, смаженим беконом і зеленою цибулею. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння, злити воду ...