Рецепт Шашлик з курячих стегон
Відмінний рецепт для пікніка або просто вечері. М'ясо завдяки маринування виходить ніжне, соковите. Такий шашлик дуже швидко готується на мангалі.
опис приготування:
Шашлик з курячих стегон готується просто. спочатку маринад. Курка любить рідина, тому можете використовувати не тільки представлений в рецепті маринад з майонезу і кетчупу, а взяти лимонний сік, сіль, перець. Маринуємо як мінімум кілька годин, потім смажимо на мангалі до готовності.
- курячі стегна— 5-6 штук
- майонез— 3 Ст. ложки
- Томатна паста чи кетчуп— 3 Ст. ложки
- Спеції для курки або шашлику— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком(якщо спеції з сіллю, то окремо її додавати не треба)
2. Готуємо маринад для курячих стегон: змішуємо кетчуп з майонезом і спеціями.
3. перемішуємо. маринад готовий.
4. Поливаємо маринадом підготовлені стегна.
5. перемішуємо, залишаємо стегна маринуватися не менше 2-3 годин в холодильнику. Якщо є можливість, залиште м'ясо на ніч.
6. Коли мангал буде готовий, всі дрова чи вугілля перегорять, на решітку покладіть курячі стегна. Застебніть засувку на решітці. І смажте.
7. Смажимо стегна з обох сторін, періодично перевертаючи стегна, щоб не підгоріли. Готовність перевіряють надрізом в найглибшому місці, якщо виділяється прозорий сік — м'ясо готове. Зніміть з решітки і подайте до столу. приємного!
Подібні рецепти
Шашлик з курячих грудок з маринадом
Одного разу були з друзями на природі, ну і само собою: який же відпочинок без шашлику? Дізналася один чудовий рецепт, ніж та поспішаю поділитися з вами. розповім, як приготувати шашлик з курячих частин. опис приготування: М'ясо виходить дуже смачним і соковитим і нічим не поступається варіант...
Шашлик з курячих крилець
На ваш суд, шановні, я представляю рецепт шашлику з курячих крилець. Готуючи по даній рецептурі, ви зможете домогтися ніжного і дуже соковитого смаку курячого м'яса. опис приготування: Даний рецепт шашлику з курячих крилець розрахований на 3 персони. Смак виходить дуже ніжним, а вже аромат — з...
Шашлик з курячих шлунків
Нехай вас не бентежить зовнішній вигляд шашлику з курячих шлунків. Насправді, це дуже цікаве і смачне блюдо. Темний колір і пікантність шашлику надає наявність гранатового соусу. опис приготування: Готовий шашлик не матиме ніжну структуру, йому властива легка хрусткость. Для маринаду шлунків н...
Шашлик з курячих крил (маринад)
Щоб шашлик вийшов смачним, слід правильно його замаринувати. При чому маринад для свинини і курки готується абсолютно різними способами. Тому слід вибрати правильні інгредієнти. опис приготування: Щоб пріготвоіть смачний маринад для курки, вам знадобиться майонез, спеції, вина і гірчиці. Якщо ...
Шашлик з курячих ніжок на шампурах
Смачний гарячий шашлик - це краще пригощання на природу або для барбекю. Ви можете його приготувати з різних видів м'яса. сьогодні розповім, як приготувати шашлик з курячих ніжок на шампурах. опис приготування: Ви можете приготувати таким чином будь-яку частину курячої тушки, наприклад, крила ...