Рецепт Шашлик з курячих стегон

Рецепт Шашлик з курячих стегон
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Відмінний рецепт для пікніка або просто вечері. М'ясо завдяки маринування виходить ніжне, соковите. Такий шашлик дуже швидко готується на мангалі.


опис приготування:

Шашлик з курячих стегон готується просто. спочатку маринад. Курка любить рідина, тому можете використовувати не тільки представлений в рецепті маринад з майонезу і кетчупу, а взяти лимонний сік, сіль, перець. Маринуємо як мінімум кілька годин, потім смажимо на мангалі до готовності.

  • курячі стегна— 5-6 штук
  • майонез— 3 Ст. ложки
  • Томатна паста чи кетчуп— 3 Ст. ложки
  • Спеції для курки або шашлику— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком(якщо спеції з сіллю, то окремо її додавати не треба)
Шашлик з курячих стегон - фото крок 1 1. Приготуємо курячі стегна для шашлику. Їх потрібно ретельно вимити, видалити залишки пір'я, жиру, звисають частини шкіри обрізати.

Шашлик з курячих стегон - фото крок 2 2. Готуємо маринад для курячих стегон: змішуємо кетчуп з майонезом і спеціями.

Шашлик з курячих стегон - фото крок 3 3. перемішуємо. маринад готовий.

Шашлик з курячих стегон - фото крок 4 4. Поливаємо маринадом підготовлені стегна.

Шашлик з курячих стегон - фото крок 5 5. перемішуємо, залишаємо стегна маринуватися не менше 2-3 годин в холодильнику. Якщо є можливість, залиште м'ясо на ніч.

Шашлик з курячих стегон - фото крок 6 6. Коли мангал буде готовий, всі дрова чи вугілля перегорять, на решітку покладіть курячі стегна. Застебніть засувку на решітці. І смажте.

Шашлик з курячих стегон - фото крок 7 7. Смажимо стегна з обох сторін, періодично перевертаючи стегна, щоб не підгоріли. Готовність перевіряють надрізом в найглибшому місці, якщо виділяється прозорий сік — м'ясо готове. Зніміть з решітки і подайте до столу. приємного!

Подібні рецепти

Шашлик з курячих частин

Шашлик з курячих грудок з маринадом

Одного разу були з друзями на природі, ну і само собою: який же відпочинок без шашлику? Дізналася один чудовий рецепт, ніж та поспішаю поділитися з вами. розповім, як приготувати шашлик з курячих частин. опис приготування: М'ясо виходить дуже смачним і соковитим і нічим не поступається варіант...

Шашлик з курячих крилець

Шашлик з курячих крилець

На ваш суд, шановні, я представляю рецепт шашлику з курячих крилець. Готуючи по даній рецептурі, ви зможете домогтися ніжного і дуже соковитого смаку курячого м'яса. опис приготування: Даний рецепт шашлику з курячих крилець розрахований на 3 персони. Смак виходить дуже ніжним, а вже аромат — з...

Шашлик з курячих шлунків

Шашлик з курячих шлунків

Нехай вас не бентежить зовнішній вигляд шашлику з курячих шлунків. Насправді, це дуже цікаве і смачне блюдо. Темний колір і пікантність шашлику надає наявність гранатового соусу. опис приготування: Готовий шашлик не матиме ніжну структуру, йому властива легка хрусткость. Для маринаду шлунків н...

Шашлик з курячих крил (маринад)

Шашлик з курячих крил (маринад)

Щоб шашлик вийшов смачним, слід правильно його замаринувати. При чому маринад для свинини і курки готується абсолютно різними способами. Тому слід вибрати правильні інгредієнти. опис приготування: Щоб пріготвоіть смачний маринад для курки, вам знадобиться майонез, спеції, вина і гірчиці. Якщо ...

Шашлик з курячих ніжок на шампурах

Шашлик з курячих ніжок на шампурах

Смачний гарячий шашлик - це краще пригощання на природу або для барбекю. Ви можете його приготувати з різних видів м'яса. сьогодні розповім, як приготувати шашлик з курячих ніжок на шампурах. опис приготування: Ви можете приготувати таким чином будь-яку частину курячої тушки, наприклад, крила ...