Рецепти muscleman.com.ua

Яловичий язик з солоним огірком

Яловичий язик з солоним огірком

Ви любите яловичий язик? Тоді салат з мови з солоними огірками вам теж сподобається. Я додаю маринована цибуля та горошок, виходить ситно і смачно! Отже, дивіться мій рецепт і пробуйте! опис приготування: Яловичий язик краще заздалегідь відварити і гарненько остудити, тоді він легко ріжеться к...

Стейк з сальсою

Стейк з сальсою

Рецепт ніжного стейка з сальсою. Дуже смачне м'ясне блюдо на вечерю для 4 щасливих людей. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Нагріти 12-дюймову чавунну сковороду на сильному вогні. Підсмажувати кукурудзу в сковороді протягом 8-10 хвилин, часто помішуючи. Перекласти кукурудзу...

Французький багет на заквасці

Французький багет на заквасці

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Рецепт приготування галета з начинкою з сквошу, лука, сиру і листя шавлії. опис приготування: Галет зі сквошем і карамелізований цибулею - відмінна несолодка випічка. солі— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки лимонного соку— 2 чайних ложки крижаної води— 1/4 с...

Шоколадні тістечка в вершковою глазурі

Суп рецепти «Пити»

Рецепт приготування цукерок з гіркого шоколаду з вершково-ванільною глазур'ю. опис приготування: Шоколадні тістечка в глазурі - десерт для тих, хто не боїться погладшати. гіркого шоколаду— 120 грам палички м'якого вершкового масла— 2 штуки цукру— 2 склянки яйця— 4 штуки ванільного екстракту—...

Яловичина з горошком

Яловичина з горошком

Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею і квасолею. опис приготування: Це азіатське блюдо готується дуже швидко і неодмінно порадує ваших гостей. стейка яловичини— 220-450 грам Тереза— 3 чайних ложки коричневого сахара— 2 Ст. ложки кукурудзяного крохмалю— 2 С...

Філе морського окуня

Філе морського окуня

Свіжа філе морського окуня в поєднанні з помідорами чері і зеленню. Італійська кухня. кількість порцій: 4 філе морського окуня— 1,5 кілограма помідори черрі— 150 грам оливкова олія— 100 грам тертий часник— 2 грами петрушка— 6 грам чилі— 2 грами біле вино— 100 мілілітрів гриби— 150 грам сіль— 1 ...

Фаршировані патисони на зиму

Фаршировані патисони на зиму

А ви вже заготовили консервацію на зиму? Якщо ні, пропоную чудовий рецепт консервації, овочі виходять соковитими хрусткими і моментально розходяться за столом. Наполегливо рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування фаршированих патисонів на зиму. Будуть потрібні та...

Вершковий соус для пасти

Вершковий соус для пасти

Чи плануєте подати на вечерю пасту? Тоді розповім про простому рецепті, як приготувати вершковий соус для пасти, який можна використовувати не тільки для пасти, але і для м'яса, овочів та інших страв. опис приготування: Не всі люблять томатний соус до пасти, він може викликати підвищену кислот...

Сендвічі з сосисками і квашеною капустою

Сендвічі з сосисками і квашеною капустою

Рецепт приготування смажених на грилі сендвічів з сосисками, цибулею, квашеною капустою, солоними огірками, гірчицею і кмином. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. У середній каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і смажит...

Смородинові булочки

Смородинові булочки

Рецепт приготування булочок з сушеної смородиною. опис приготування: Ці листкові маслянисті булочки готуються дуже швидко - всього 15 хвилин на підготовку і 15 хвилин на випікання в духовці. Ви отримаєте від 8 до 12 булочок, в залежності від того, якого розміру ви їх виріже. розпушувача— 3 ...

Хе з кальмарів по-корейськи

Хе з кальмарів по-корейськи

Це ще один рецепт корейської кухні. Якщо Ви любите кальмари і корейську кухню, то це блюдо відмінно розбавить традиційні салати. Як приготувати Хе з кальмарів по-корейськи, читайте тут. опис приготування: Хе з кальмарів - швидке і легке блюдо корейської кухні. Це вітамінний джерело і пікантна ...

Слойки з сиром і джемом

Слойки з сиром і джемом

Просте і дуже смачне десертне блюдо порадує Вашу родину. опис приготування: Разморозьте листкове тісто, злегка розкачайте. Виріжте заготовки тарталеток, як це показано на фото. Збийте сир з цукром. Викладіть на тарталетки сир, а зверху — Застрявання & Quot; Maheeva & Quot;. Випікайте в розігрі...

Яловичина в соусі «Наршараб»

Яловичина в соусі «Наршараб»

М'ясо з гранатовим соусом — це дуже смачно! Не вірите? перевірте самі! "Наршараб", приготований в домашніх умовах, виходить кисло-солодким і злегка пряним і дуже добре поєднується з яловичиною! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування яловичини в соусі "; Наршараб ";. Гран...

Соус для Finger

Соус для Finger

Соус для татарського страви бешбармака готується на основі ріпчастої цибулі, тушкованого в м'ясному бульйоні. За рахунок додавання спецій соус виходить ароматним і смачним. відповідне доповнення! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування соусу для бешбармака. Для соусу вам знад...

Фаршировані перці на пару

Фаршировані перці на пару

Всі люблять фарширований перець. Існує безліч варіацій цієї страви. Я пропоную приготувати перці в пароварці. повірте, це зовсім не буде нудно або без смаку! Спробуйте! опис приготування: страви, приготовані на пару, можна віднести до розряду дієтичних, так як їх приготування не вимагає добав...

Щи з кропиви

Щи з кропиви

Пропоную вашій увазі відмінний рецепт, як приготувати борщ з кропиви. Це прекрасний літній перша страва, яке люблять багато на пострадянському просторі. Загалом, рекомендую! опис приготування: Кропива - дуже цінна рослина, в ній містяться вітаміни К, В, З, тому щі з кропиви вийдуть дуже корисн...

Суп з курячими ніжками

Суп з курячими ніжками

На курячому бульйоні супчики виходять легше і чудово підходять не тільки для дорослих, але і для малюків. На обід хочу запропонувати зварити такий ситний, апетитний і смачненький суп з макарошки. опис приготування: Рекомендую на замітку класну і досить просту ідею, як приготувати суп з курячим...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Гриби, фаршировані фаршем

Гриби, фаршировані фаршем

гриби, фаршировані фаршем, — сніданок, яка стане відмінною прикрасою будь-якого святкового столу. І, повірте мені, в кінці вечора тарілка обов'язково буде порожня, а гості задоволені. опис приготування: що, підготовка святкового столу — це ціле мистецтво, а гостей в наш час досить важко здивув...