Рецепт Вершковий соус для пасти

Рецепт Вершковий соус для пасти
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Чи плануєте подати на вечерю пасту? Тоді розповім про простому рецепті, як приготувати вершковий соус для пасти, який можна використовувати не тільки для пасти, але і для м'яса, овочів та інших страв.

опис приготування:

Не всі люблять томатний соус до пасти, він може викликати підвищену кислотність шлунка через наявність в ньому томатів або томатної пасти. А ніжний вершковий соус завжди припаде до смаку. Можна додати до нього більше або менше часнику, тут кожен орієнтується на свій смак.

  • часник печена— 1 штука
  • Вершкове масло— 6 Ст. ложок
  • вершки— 250 мілілітрів
  • пармезан— 200 грам
  • Чорний мелений перець— 0,5 чайних ложки
  • борошно— 2 чайних ложки
1 Очистіть запечений часник (запікати 25 хвилин в духовці у фользі) і зубчики розімніть вилкою, перекладіть в тарілку.

2 У сотейник викладіть вершкове масло, розтопіть його на слабкому вогні.

3 У сковороду до маслу додайте розім'яту часник, і влийте жирні вершки, перемішайте і доведіть до кипіння.

4 Пармезан натріть на дрібній тертці, змішайте його з чорним меленим перцем.

5 В окремій мисці змішайте борошно зі столовою ложкою жирних вершків, влийте суміш в сковороду і перемішайте віночком до утворення густої маси.

6 Готовий соус зніміть з вогню і полийте їм пасту. Подавайте блюдо гарячим до столу, смачного!

Подібні рецепти

Соус для шашлику з томатної пасти

Салат з куркою і дайконом

Шашлики люблять майже всі, але якщо це блюдо власного виробництва, то потрібно використовувати соус, який можна приготувати, використовуючи томатну пасту. Смак м'яса з соусом буде дуже оригінальним. опис приготування: Якщо ваші рецепти з приводу різноманітних соусів вже використані, тоді зробі...

Вершковий соус-діп з корицею для фруктів

Вершковий соус-діп з корицею для фруктів

цей солодкий, ніжний і ароматний густий соус-діп можна подати як десерт до будь-якого свята. Будь-які фрукти в поєднанні з цим соусом стануть ще смачніше. Готується він дуже легко і дуже швидко. опис приготування: Фрукти на десерт - це смачно і корисно, чи не так? Я розповім вам, як приготуват...

Соус з томатної пасти і муки

Соус з томатної пасти і муки

Правильно підібраний соус для страви робить велику роботу. Смак може зовсім змінитися як в гіршу, так і в кращу сторону. природно, що потрібно знати кілька хороших рецептів, як цей. опис приготування: Даний варіант підходить для спагетті, тефтелей і промазування тесту для піци. Ви можете ознай...

Вершковий соус на Пожарського

Вершковий соус на Пожарського

Простий і смачний соус, подається до м'яса. опис приготування: нарізати гриби (навпіл, потім уздовж тонко) — обсмажити з обох сторін на топленому маслі — викласти на серветки. Поставити грибний бульйон на вогонь — випаровувати до 1/3 (чуть чуть на дні) Паралельно поставити випарювати вершки (д...

Вершковий крем для капкейков

Вершковий крем для капкейков

краплі — це маленькі кекси, які прикрашені зверху кремом. Ідей для прикраси капкейков багато, але найсмачніший, на мій погляд, вершковий крем з вершковим сиром. ділюся рецептом! опис приготування: Вершковий крем для капкейков готується дуже швидко і просто. Але потрібно врахувати кілька нюансі...