Рецепт Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Рецепт Галет з начинкою з сквошу і цибулі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування галета з начинкою з сквошу, лука, сиру і листя шавлії.

опис приготування:

Галет зі сквошем і карамелізований цибулею - відмінна несолодка випічка.

  • солі— 1/4 чайних ложки
  • вершкового масла— 8 Ст. ложок
  • сметани— 1/4 склянки
  • лимонного соку— 2 чайних ложки
  • крижаної води— 1/4 склянки
  • Для начинки: сквош— 450 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • вершкового масла— 1-2 Ст. ложок
  • цибулина— 1 штука
  • солі— 1 Чайна ложка
  • цукру— 1 щіпка
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • листя шавлії— 1 1/2  чайних ложки
Галет з начинкою з сквошу і цибулі - фото крок 1 1. зробити тісто. Вершкове масло нарізати кубиками і викласти в миску. В іншій мисці змішати борошно і сіль. Поставити обидві миски в морозильник на 1 час. Через годину прибрати миски з холодильника і зробити поглиблення в центрі борошна. Додати вершкове масло і перемішати, щоб тісто нагадувало великі крихти. Зробити ще одне поглиблення в центрі. У невеликій мисці збити сметану, лимонний сік і воду і додати половину цієї суміші в поглиблення. Кінчиками пальців перемішати суміш масу, після чого додати решту сметанним суміш, видаляючи великі грудки. Сформувати з тіста кулю, накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 1 час.

Галет з начинкою з сквошу і цибулі - фото крок 2 2. приготувати сквош. Розігріти духовку до 190 градусів і нарізати сквош на шматочки. Перемішати з оливковою олією і 1/2 ложки солі. Викласти на застелене фольгою деко і запікати протягом 30 хвилин, перевернувши шматочки сквошу в середині готування. остудити трохи.

Галет з начинкою з сквошу і цибулі - фото крок 3 3. Тонко нарізати цибулю півмісяцями. Нарізати листя шавлії. Поки сквош готується, розтопити вершкове масло у великій сковороді і обсмажити цибулю на слабкому вогні з залишилася 1/2 ложки солі і дрібкою цукру, час від часу помішуючи, до м'якості і злегка золотистого кольору, близько 20 хвилин. Перемішати з кайенский перцем.

Галет з начинкою з сквошу і цибулі - фото крок 4 4. Збільшити температуру духовки до 200 градусів. змішати сквош, карамелізований лук, тертий сиром і шавлія в мисці. На посипаною борошном робочій поверхні розкачати тісто в коло діаметром 30 см. Викласти на деко. Викласти начинку поверх тесту, залишаючи по краях кордону на 3,5 см. Загорнути краї тіста, прикриваючи начинку. Центр буде відкритий.

Галет з начинкою з сквошу і цибулі - фото крок 5 5. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 30 до 40 хвилин. Потім вийняти з духовки, дати постояти 5 хвилин, після чого викласти галет на блюдо. Нарізати на скибочки і подавати гарячим, теплим або кімнатної температури.

Подібні рецепти

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Пиріжки з сосискою

Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку. опис приготування: Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб. солі— 1/2 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/2  штуки крижаної води— 1/4...

Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі

Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі

Фламенкіни ... красиво звучить, Чи не справедливість? Що це таке? М'ясні рулетики з начинкою, ось що! Класичні фламенкіни начиняють хамоном або шинкою, сиром, зеленню, панірують і смажать в олії. опис приготування: Свинячі відбивні з начинкою - блюдо чудове і доречне на столі в будь-який час і...

Суп з сквошу і сочевиці з коріяндрове маслом

Суп з сквошу і сочевиці з коріяндрове маслом

Рецепт приготування супу з сквошу, лука, морква, селери, червоної сочевиці, часнику і імбиру з коріяндрове маслом. опис приготування: Червона сочевиця робить суп густим і наваристим, а кориандровое масло є ключовим компонентом цього блюда. До супу також добре подавати часниковий хліб. оливко...

Галет з черешнею і абрикосами

Галет з черешнею і абрикосами

Рецепт приготування пирога з начинкою з черешні, абрикосів і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Літо - пора ароматної черешні і абрикосів. Спробуйте приготувати смачний абрикосовий пиріг з ароматною фруктовою начинкою. солоного охолодженого масла— 240 грам води— 1/4 склянки абрикосов— ...

Галет з цукіні і рікоттою

Галет з цукіні і рікоттою

Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...