Рецепт Яловичина в соусі «Наршараб»

Рецепт Яловичина в соусі «Наршараб»
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 4 г. 0 хв.
М'ясо з гранатовим соусом — це дуже смачно! Не вірите? перевірте самі! "Наршараб", приготований в домашніх умовах, виходить кисло-солодким і злегка пряним і дуже добре поєднується з яловичиною!

опис приготування:

Перед вами — класичний рецепт приготування яловичини в соусі "; Наршараб ";. Гранатовий соус у мене не покупної, а приготований власноруч, можливо він вийшов не таким пряним, як натуральний "; Наршараб ";, але до яловичини підходить дуже добре. сподіваюся, у вас все вийде!

  • яловичина, вирізка— 800 грам
  • Гранатовий сік— 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік— 1 Чайна ложка
  • вершки— 3 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • м'ята— За смаком
  • зелень— За смаком
  • Зерна граната— За смаком
Яловичина в соусі Для початку приготуйте гранатовий соус: розігрійте в каструлі гранатовий сік, лимонний сік і цукор. Доведіть все до кипіння і зменшіть вогонь, варіть соус до загусання 1,5-2 годину.

Яловичина в соусі Наріжте яловичину шматочками, змастіть гранатовим соусом, додайте м'яти. Все перемішайте і поставте в холодильник на 20 хвилин.

Яловичина в соусі Обсмажуємо яловичину на сковороді без додавання масла. Смажити слід до рум'яності.

Яловичина в соусі Тепер обсмажте на олії цибулю. Покладіть цибулю в блендер, додайте вершки, сіль, перець і ложку борошна. Доведіть інгредієнти до консистенції пюре.

Яловичина в соусі Кладемо м'ясо в форму для запікання, зверху поливаємо цибульним соусом. Тушкуємо в духовці 2 годину, температура 160 градусів.

Яловичина в соусі При подачі прикрасьте страву зеленню і зернами граната. Смачного!

Подібні рецепти

Соус Наршараб

Наршараб

Гранатовий соус Наршараб — відмінне доповнення до м'ясних і рибних страв. У перекладі з азейбарджанского "; Нар" — гранат, "Шараб" — вино. обов'язково приготуйте, соус дійсно дуже смачний! опис приготування: Це класичний рецепт приготування соусу наршараб. з 10 кілограмів граната виходить близ...

Яловичина в білому соусі

Яловичина в білому соусі

Яловичина в білому соусі — це дуже смачне і ніжне м'ясо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. дуже ситно, красиво і неймовірно апетитно! пробуємо? опис приготування: Готується яловичина в білому соусі просто, але досить довго. Щоб м'ясо вийшло соковитим, але м'яким, його потрібно маринуват...

Яловичина в болонському соусі

Яловичина в болонському соусі

Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Дуже популярна страва китайської кухні - м'ясо під кисло-солодким соусом. Але щоб його спробувати, зовсім не обов'язково бігти в китайський ресторан. Таке м'ясо ви легко можете приготувати і вдома. опис приготування: Ароматне і смачне м'ясо в кисло-солодкому соусі готується зовсім нескладно і ...

Яловичина у винному соусі

Яловичина у винному соусі

Яловичина у винному соусі — фантастично смачна страва ресторанного рівня, яке готується всього лише 40 хвилин. Простий в приготуванні, але непростий у смакову плані вечерю для любителів м'яса. опис приготування: Нещодавно поставив перед собою непросту задачу — приготувати яловичину в винному с...