Рецепт Яловичина в соусі «Наршараб»
М'ясо з гранатовим соусом — це дуже смачно! Не вірите? перевірте самі! "Наршараб", приготований в домашніх умовах, виходить кисло-солодким і злегка пряним і дуже добре поєднується з яловичиною!
опис приготування:
Перед вами — класичний рецепт приготування яловичини в соусі "; Наршараб ";. Гранатовий соус у мене не покупної, а приготований власноруч, можливо він вийшов не таким пряним, як натуральний "; Наршараб ";, але до яловичини підходить дуже добре. сподіваюся, у вас все вийде!
- яловичина, вирізка— 800 грам
- Гранатовий сік— 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- борошно— 1 Ст. ложка
- цукор— 1 Чайна ложка
- Лимонний сік— 1 Чайна ложка
- вершки— 3 чайних ложки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- м'ята— За смаком
- зелень— За смаком
- Зерна граната— За смаком
Наріжте яловичину шматочками, змастіть гранатовим соусом, додайте м'яти. Все перемішайте і поставте в холодильник на 20 хвилин.
Обсмажуємо яловичину на сковороді без додавання масла. Смажити слід до рум'яності.
Тепер обсмажте на олії цибулю. Покладіть цибулю в блендер, додайте вершки, сіль, перець і ложку борошна. Доведіть інгредієнти до консистенції пюре.
Кладемо м'ясо в форму для запікання, зверху поливаємо цибульним соусом. Тушкуємо в духовці 2 годину, температура 160 градусів.
При подачі прикрасьте страву зеленню і зернами граната. Смачного!
Подібні рецепти
Наршараб
Гранатовий соус Наршараб — відмінне доповнення до м'ясних і рибних страв. У перекладі з азейбарджанского "; Нар" — гранат, "Шараб" — вино. обов'язково приготуйте, соус дійсно дуже смачний! опис приготування: Це класичний рецепт приготування соусу наршараб. з 10 кілограмів граната виходить близ...
Яловичина в білому соусі
Яловичина в білому соусі — це дуже смачне і ніжне м'ясо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. дуже ситно, красиво і неймовірно апетитно! пробуємо? опис приготування: Готується яловичина в білому соусі просто, але досить довго. Щоб м'ясо вийшло соковитим, але м'яким, його потрібно маринуват...
Яловичина в болонському соусі
Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...
Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Дуже популярна страва китайської кухні - м'ясо під кисло-солодким соусом. Але щоб його спробувати, зовсім не обов'язково бігти в китайський ресторан. Таке м'ясо ви легко можете приготувати і вдома. опис приготування: Ароматне і смачне м'ясо в кисло-солодкому соусі готується зовсім нескладно і ...
Яловичина у винному соусі
Яловичина у винному соусі — фантастично смачна страва ресторанного рівня, яке готується всього лише 40 хвилин. Простий в приготуванні, але непростий у смакову плані вечерю для любителів м'яса. опис приготування: Нещодавно поставив перед собою непросту задачу — приготувати яловичину в винному с...