Рецепт Стейк з сальсою
Рецепт ніжного стейка з сальсою. Дуже смачне м'ясне блюдо на вечерю для 4 щасливих людей.
опис приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів.
Нагріти 12-дюймову чавунну сковороду на сильному вогні. Підсмажувати кукурудзу в сковороді протягом 8-10 хвилин, часто помішуючи. Перекласти кукурудзу в миску.
Зменшити вогонь до середнього. Додати вершкового масла в сковороду. Потім кинути нарізану цибулю-шалот (білі частини), тертий часник, 1 немає. L. солі, 1/2 немає. L. кмину, 1/2 немає. L. порошку чилі і 1/4 чайної ложки перцю. Готувати протягом 4-5 хвилин. Потім перекласти вміст сковороди в миску до кукурудзи. Змішати кукурудзу з дрібно нарізаними помідорами і перцем халапеньо. Приправити до смаку сіллю і чорним перцем.
Приправити кожен шматок стейка сіллю, кмином і червоним перцем з усіх боків. Поставити чавунну сковороду на сильний вогонь. Залити і нагріти рослинне масло. Обсмажувати стейки протягом 3 хвилин на кожну сторону. Помістити сковороду з стейками в нагріту духовку, запікати до готовності.
Викласти салат сальса на тарілки, зверху покласти по шматку яловичини, зверху посипати кінзою і зеленою цибулькою. Подавати відразу ж.
- пучок зеленого лука— 4 штуки
- вершкове масло— 2 Ст. ложки
- часник— 2 зубчики
- сіль— 1 1/2 чайних ложки
- насіння кмину— 1 1/2 чайних ложки
- порошок чилі— 1 Чайна ложка
- мелений чорний перець— 1/2 чайних ложки
- помідори— 2 штуки
- халапеньо— 1 штука
- рослинна олія— 1 Ст. ложка
- яловичий стейк— 4 штуки(220 г кожен)
- лимони— 2 штуки
Нагріти 12-дюймову чавунну сковороду на сильному вогні. Підсмажувати кукурудзу в сковороді протягом 8-10 хвилин, часто помішуючи. Перекласти кукурудзу в миску.
Зменшити вогонь до середнього. Додати вершкового масла в сковороду. Потім кинути нарізану цибулю-шалот (білі частини), тертий часник, 1 немає. L. солі, 1/2 немає. L. кмину, 1/2 немає. L. порошку чилі і 1/4 чайної ложки перцю. Готувати протягом 4-5 хвилин. Потім перекласти вміст сковороди в миску до кукурудзи. Змішати кукурудзу з дрібно нарізаними помідорами і перцем халапеньо. Приправити до смаку сіллю і чорним перцем.
Приправити кожен шматок стейка сіллю, кмином і червоним перцем з усіх боків. Поставити чавунну сковороду на сильний вогонь. Залити і нагріти рослинне масло. Обсмажувати стейки протягом 3 хвилин на кожну сторону. Помістити сковороду з стейками в нагріту духовку, запікати до готовності.
Викласти салат сальса на тарілки, зверху покласти по шматку яловичини, зверху посипати кінзою і зеленою цибулькою. Подавати відразу ж.
Подібні рецепти
Куряче філе на грилі з ананасною сальсою
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем. приготувати яловичину. У маленькій сковороді...
Форель на грилі з сальсою Верде
Вишукане блюдо до святкової вечері. Запечена форель маринована в лимонному соку. опис приготування: 1. Замаринувати рибу в лимонному соці. 2. Промаслити форель з обох сторін. Підсмажувати на розігрітому грилі 8 хвилин з одного боку, потім перевернути і готувати ще приблизно 5 хвилин. 3. Між ін...
Глазурована свинина з сальсою з манго
Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоної цибулі і перцю чилі. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випік...
Стейк «Діана»
Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...
Стейк блакитної акули
Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...