Рецепт Яловичина з горошком

Рецепт Яловичина з горошком
Кількість порцій: 8 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею і квасолею.

опис приготування:

Це азіатське блюдо готується дуже швидко і неодмінно порадує ваших гостей.

  • стейка яловичини— 220-450 грам
  • Тереза— 3 чайних ложки
  • коричневого сахара— 2 Ст. ложки
  • кукурудзяного крохмалю— 2 Ст. ложки
  • свіжого імбиру— 1 Ст. ложка
  • квасолі— 240 грам
  • цибулин— 5 штук
  • сіль і червоний перець— — За смаком
  • арахісового або оливкової олії— 3 Ст. ложки
Яловичина з горошком - фото крок 1 1. нарізати цибулю. У мисці змішати соєвий соус, шеррі, коричневий цукор, кукурудзяний крохмаль і імбир. Додати нарізану яловичину в миску і перемішати. Відкласти в сторону.

Яловичина з горошком - фото крок 2 2. Нагріти масло у важкій сковороді на сильному вогні. Додати квасолю і перемішати протягом 45 секунд. Зняти з вогню і відкласти в сторону.

Яловичина з горошком - фото крок 3 3. Повернути сковороду на вогонь додати половину суміші яловичини, залишаючи більшу частину маринаду в мисці. Додати половину нарізаної цибулі. Смажити до коричневого кольору яловичини. Перевернути м'ясо на іншу сторону і готувати ще 30 секунд. Викласти на чисту тарілку.
Повторіть з іншою половиною м'яса.

Яловичина з горошком - фото крок 4 4. Коли все м'ясо буде готове, викласти його в сковороду, додати, що залишився в мисці маринад і квасоля. Перемішати на сильному вогні протягом 30 секунд, потім вимкнути вогонь. Додати приправи і сіль, якщо це необхідно. Посипати м'ясо подрібненим червоним перцем і відразу ж подавати яловичину з рисом.

Подібні рецепти

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Яловичина із стручковим горошком

Всього за півгодини у вас вийде апетитне, яскраве, смачне і досить цікаве блюдо. Якщо ви любите готувати з мінімумом інгредієнтів і клопоту, обов'язково закиньте рецепт в кулінарну скарбничку. опис приготування: Для більш насиченого смаку рекомендую фарш з'єднати з соєвим соусом хвилин за 10 д...

Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою

Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою

Рецепт приготування пасти Феттучіні зі спаржею, шматочками шинки, часником, грибами кремини, зеленим горошком, вершками, помідорами чері, сиром Пармезан і зеленою цибулею. опис приготування: Ніжна вершкова паста з шинкою, спаржею, грибами і помідорами дуже ситна і смачна. тонкої спаржі— 240...

Вершкова паста з горошком

Вершкова паста з горошком

Рецепт приготування італійської пасти з зеленим горошком ,кедровими горіхами, сиром і руколлою. опис приготування: Для дітей (2 порції): У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, відповідно до інструкції на упаковці, додати горошок за 1 хвилину до закінче...

Спагетти с горошком и цуккини

Спагетти с горошком и цуккини

Рецепт приготовления спагетти с зеленым горошком, цукіні, базиликом и сыром. опис приготування: У великій каструлі довести воду до кипіння, додати 1 чайну ложку солі. Добавить горошек и варить до мягкости, від 3 до 4 хвилин для свіжого горошку і 1 минута для замороженного. використовуючи шумо...

Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Рецепт приготування спаржі з смаженими грибами шііатке, цибулею, лимонною цедрою і зеленим горошком. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот і смажити, поки цибуля не стане золотистого кольору, близько 3 хвилин. Додати гриби, приправити сіл...