Рецепт Яловичий язик з солоним огірком

Рецепт Яловичий язик з солоним огірком
Кількість порцій: 3 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Ви любите яловичий язик? Тоді салат з мови з солоними огірками вам теж сподобається. Я додаю маринована цибуля та горошок, виходить ситно і смачно! Отже, дивіться мій рецепт і пробуйте!

опис приготування:

Яловичий язик краще заздалегідь відварити і гарненько остудити, тоді він легко ріжеться кубиками потрібної величини. Якщо мова переварити, то він може розвалюватися, тому під час варіння стежте і пробуйте. хай щастить!

  • Яловичий язик— 300  грам
  • Цибуля— 1-2 штук(розмір)
  • Солоні огірки— 3 штуки
  • яйце— 3 штуки
  • горошок консервований— 250 грам
  • майонез— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Оцет столовий або яблучний— 2 Ст. ложки(для маринування цибулі)
Яловичий язик з солоним огірком - фото крок 1 Отже, спочатку я розповім, як підготувати мова для салату. Вимийте його під проточною водою. Занурте в киплячу воду і варіть 1 годину при слабкому кипінні. Окріп дозволити мови залишитися соковитим всередині, закупорить м'ясний сік. Через годину додайте в бульйон за смаком сіль, лавровий лист (3-4 штуки), перець чорний горошком (штук 5-6) і перець духмяний (5-6 штучок). варіть ще 1 час. Якщо мова вагою до 1 кілограма, цього часу буде достатньо. якщо більше, збільшуйте час до 3 годин. пробуйте, важливо не переварити м'ясо. Готовий мову дістаньте з бульйону і занурте на пару хвилин в крижану воду, це дозволить плівці на мові легко зніматися. Очистіть мову за допомогою ножа, можна руками. Готово! відваріть яйця, очистіть цибулину.

Яловичий язик з солоним огірком - фото крок 2 Поріжте мову великими кубиками, складіть його в салатник.

Яловичий язик з солоним огірком - фото крок 3 Цибуля поріжте максимально тонкими півкільцями, замаринуйте в воді з оцтом (з 50 мл води 2 ст.л. оцту і щіпка цукру). через 10 хвилин маринад злийте і додайте цибулю в салат.

Яловичий язик з солоним огірком - фото крок 4 Яйця наріжте кубиками.

Яловичий язик з солоним огірком - фото крок 5 Огірки порізати кубиками і додайте в салатник.

Яловичий язик з солоним огірком - фото крок 6 З горошку злийте рідину, додайте його в салатник до решти інгредієнтів.

Яловичий язик з солоним огірком - фото крок 7 Заправте салат майонезом, додайте сіль і чорний перець за смаком.

Яловичий язик з солоним огірком - фото крок 8 перемішайте. Яловичий язик з солоним огірком готовий! Смачного!

Подібні рецепти

Яловичий язик в духовці

Салат з сиром, яйцем і солоним огірком

Навіть самий звичайний варений язик - вже сам по собі делікатес, а якщо його ще й запекти, да в ароматної соусі, тоді страва стане більш ніж вишуканим. Я розповім, як приготувати яловичий язик в духовці. опис приготування: Незважаючи на те, що яловичий язик вважається делікатесом і подається н...

Яловичий язик в клярі

Яловичий язик в клярі

Мова - один з найсмачніших субпродуктів, Котрий, на жаль, не використовується для приготування великої кількості страв, але найчастіше подається просто в відвареному вигляді під соусом. опис приготування: Приготувати яловичий язик в клярі дуже просто. Єдине: яловичий язик необхідно попередньо ...

Яловичий язик в мультиварці

Яловичий язик в мультиварці

Хочу поділиться з вами цікавим способом приготування яловичого мови в мультиварці, над плитою стояти менше, та й м'ясо вийде м'якше і соковитіше. здорова, ситна і смачна закуска! опис приготування: Такий простий рецепт яловичого мови в мультиварці добре підходить для випадків, коли хочеться по...

Яловичий рубець в томатному соусі

Яловичий рубець в томатному соусі

Зараз ми рідко готуємо рубець, і марно. Добре приготований рубець - смачне, поживна і дуже корисне блюдо. звичайно, досить клопітно, але безумовно воно того варто. опис приготування: Рубець містить велику кількість вітамінів групи В, в ньому зовсім немає вуглеводів, мало жиру і дуже багато бі...

Яловичий антрекот з яблуками і цибулею

Яловичий антрекот з яблуками і цибулею

Рецепт приготування яловичого антрекота з яблуками і цибулею. Дуже смачна страва, яке допоможе вам урізноманітнити ваше меню. опис приготування: У великій сковороді без ручки, покритої антипригарним харчовим спреєм, підсмажити філе з усіх боків. Перекласти в каструлю і поставити на слабкий вог...