Рецепт Фаршировані патисони на зиму

Рецепт Фаршировані патисони на зиму
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
А ви вже заготовили консервацію на зиму? Якщо ні, пропоную чудовий рецепт консервації, овочі виходять соковитими хрусткими і моментально розходяться за столом. Наполегливо рекомендую!

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування фаршированих патисонів на зиму. Будуть потрібні такі інгредієнти: патисони, помідори, морква, цибуля ріпчаста, томатна паста, сіль, цукор, олія соняшникова. Готову консервацію зберігайте в сухому, прохолодному місці. Гарного дня!

  • патисони— 2 кілограма
  • морква— 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста— 2 кілограма
  • помідори— 1 кілограм
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • цукор— За смаком
  • Олія соняшникова— 1 Склянка
Фаршировані патисони на зиму - фото крок 1 Патисони ретельно миємо, відрізаємо вершечки і видаляємо м'якоть. Потім закип'ятити воду і пробланшировать патисони в киплячій воді 2-3 хвилини.

Фаршировані патисони на зиму - фото крок 2 Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до напівготовності.

Фаршировані патисони на зиму - фото крок 3 Окремо обсмажуємо моркву.

Фаршировані патисони на зиму - фото крок 4 Помідори ріжемо кубиками і обсмажуємо в рослинному маслі з додаванням однієї столової ложки масла і томатною пастою, tusim 2-3 хвилини.

Фаршировані патисони на зиму - фото крок 5 Тепер з'єднайте овочі разом, додайте сіль і цукор за смаком, обсмажте все до готовності.

Фаршировані патисони на зиму - фото крок 6 Готової начинкою фаршируємо патисони та кладемо в стерилізовані банки. зверху вливаємо 1 ст.л. масла і прикриваємо прокип'яченому кришками, банки стерилізуємо, потім закриваємо. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані помідори на зиму

Фаршировані патисони в мультиварці

Якщо ви втомилися від звичайних заготовок з помідорів, тоді я можу запропонувати вам відмінний варіант фаршированих помідорів на зиму. Це досить цікаве і красиве блюдо стане відмінною закускою. опис приготування: звичайно, є багато інших більш простих способів закатати помідори, але все-таки в...

Фаршировані ананаси

Фаршировані ананаси

Фарширований ананас виходить дуже смачним, він настільки ефектно виглядає на столі, що його можна сміливо приготувати гостям або на романтичну вечерю вашій другій половинці. опис приготування: Блюдо "; з сюрпризом ";, а точніше фаршироване, завжди привертає до себе багато уваги, адже дуже ціка...

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...

Фаршировані баклажани з беконом

Фаршировані баклажани з беконом

Рецепт приготування закуски з баклажанів і бекону. кількість порцій: 2 баклажан— 1 штука тертий сир— 1 Склянка крем— 1/2 склянки скибочки бекону— 6 штук Зелена цибуля— 1 штука складові: Відріжте стебло баклажана, наріжте навпіл. Візьміть одну половину баклажана, зробіть 3 надрізу і п...

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Ділюся рецептом дуже смачної закуски з фаршированих баклажанів з морквою і капустою. Приготування займе пару днів, але результат того вартий! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фаршировані баклажани з морквою і капустою. Зберігайте такі баклажани в холодильнику, в р...