Рецепт Фаршировані перці на пару
Всі люблять фарширований перець. Існує безліч варіацій цієї страви. Я пропоную приготувати перці в пароварці. повірте, це зовсім не буде нудно або без смаку! Спробуйте!
опис приготування:
страви, приготовані на пару, можна віднести до розряду дієтичних, так як їх приготування не вимагає добавки ні краплі жирів, та й з продуктів зайвий жир стікає в піддон. До того ж, тут також немає будь-яких шкідливих підсмажених кірочок. А щоб страва не було прісними і нудними, завжди можна приготувати цікавий соус і подати його окремо.
- фарш— 600 грам(домашній змішаний)
- рис круглий— 1 Склянка
- цибуля ріпчаста— 1 Склянка(невеликий)
- кабачок— 150-200 грам
- помідор— 1 штука(дрібний)
- Зелена цибуля— 2 Ст. ложки(сушений)
- петрушка сушена— 2 Ст. ложки
- чорний перець— 1 щіпка
- сіль— За смаком
- йогурт— 200 грам(натуральний)
- соус песто— 2 Ст. ложки
- перець солодкий— 7-8 штук
Перці вичистіть всередині, зрізавши верхівки, промийте та висушіть.
Подрібніть в блендері невелику цибулину з кабачком і помідори.
Змішайте фарш з рисом, подрібненими овочами, зеленню. краще, звичайно, взяти свіжу і нарубати подрібніше. Але через брак такої цілком можна скористатися і сушеними травами. Посоліть і поперчіть фарш за смаком, добре вимішайте.
Наповніть фаршем підготовлені перці.
Встановіть перці на решітки пароварки, варите 35 хвилин.
Для соусу змішайте густий йогурт з соусом песто, посоліть за смаком і добре розмішайте. Смачно також буде, якщо змішати йогурт з каррі, додавши часник, щіпку цукрової пудри, лимонний сік і також посолити за смаком.
Подавайте перці гарячими, полив їх соусом.
Подібні рецепти
Котлети з плавленим сиром
Рецепт приготування запечених болгарських перців, фаршированих яловичим фаршем, шпинатом, цукіні, цибулею, манна крупа, орегано, помідорами і сиром Фета. опис приготування: Завдяки багатій м'ясної начинці з овочами ці фаршировані перці дуже ситні, і можуть подаватися не тільки в якості начинки...
Фаршировані перці без рису
Фарширований перець — досить популярна страва, яке готують в будні і на святковий стіл. Зазвичай перець готують з рисом, але сьогодні у мене трохи інший рецепт. опис приготування: Фарширований перець з м'ясом і рисом вважають класикою кулінарії, але і без рису це блюдо не втрачає своєї привабл...
Фаршировані перці і помідори
Давно не готувала такого яскравого, барвистого і смачної страви, як фаршировані перці і помідори. інгредієнти найпростіші, але блюдо — справжній шедевр як візуально, так і за смаком опис приготування: Ви тільки подивіться на фото — фантастично красиве блюдо, Чи не справедливість?:) Рецепт стра...
Фаршировані перці по-грецьки
Рецепт приготування болгарських перців, фаршированих білою квасолею і сиром фета. опис приготування: Зрізати верхівку з кожного болгарського перцю. видалити насіння. Обрізані верхівки дрібно нарізати. змішати квасолю, сир фета, кускус, білу частину цибулі, часник, орегано і нарізані верхівки п...
Фаршировані перці з соусом
Фаршировані перці з соусом — неймовірно популярна страва слов'янських народів, яке кожен кулінар готує по-своєму. Ділюся своїм фірмовим рецептом приготування фаршированих перців з соусом. опис приготування: Фаршировані перці з соусом — це класика жанру, дуже популярна страва, яке готують практ...