Рецепт Яловичина по-французьки

Рецепт Яловичина по-французьки
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім.


опис приготування:

Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай буває, а на сковороді. Насправді, мені такий варіант чомусь навіть більше подобається, так як ми можемо контролювати ступінь прожарювання м'яса, і часу на приготування йде набагато менше. Загалом, якщо гості вже практично стукають у двері, а ви не встигли заздалегідь підготуватися, то цей рецепт приготування яловичини по-французьки вас обов'язково врятує.


  • яловичина молода— 500 грам
  • помідор— 2-3 штук
  • сир— 150 грам
  • майонез— 150 грам
  • Масло рослинне— За смаком
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Яловичина по-французьки - фото крок 1 Отже, нарезаем говядину на порционные кусочки и хорошенько отбиваем. В сковороде разогреваем растительное масло и выкладываем мясо. Когда одна сторона хорошенько поджарится, перевертаємо, солимо, перчим ее и выкладываем предварительно нарезанные кусочки помидор. Вообще все продукты лучше подготовить заранее, чтобы вы смогли сделать все быстро и ваше мясо не подгорело.

Яловичина по-французьки - фото крок 2 Теперь аккуратно поливаем майонезом.

Яловичина по-французьки - фото крок 3 Выкладываем предварительно натертый на крупной терке сыр.

Яловичина по-французьки - фото крок 4 Теперь накрываем наше мясо крышкой и готовим, поки сир повністю не розплавиться. ось, власне кажучи, і все. Наше блюдо готово, и мы можем подавать его на стол.

Подібні рецепти

Фарширована яловичина

Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина по-строгановски

Яловичина по-строгановски

Напевно, в нашій країні такий варіант приготування яловичини є найпопулярнішим. ніжне м'ясо, приготоване в собою сметанною заливанні, просто тане в роті — це невимовний смак. опис приготування: Простий рецепт яловичини по-строгановськи швидше за все багатьом вже давно знаком, а для тих, хто ще...

Яловичина по-сичуаньської

Яловичина по-сичуаньської

Яловичина по-сичуаньської — це гостре азіатське блюдо. Так що, можна сказати, що це блюдо для любителів гостренького. готується воно як все китайські страви дуже швидко, на сильному вогні. опис приготування: Для приготування яловичини по-сичуаньської використовується прянощі — імбир, чилі, ча...

Яловичина по-Веллінгтонського

Яловичина по-Веллінгтонського

Це по-справжньому царський блюдо, яке буде цвяхом програми на будь-якому святковому столі. І, якщо ви хочете здивувати гостей своїм кулінарним мистецтвом, то кращого способу не придумати. опис приготування: Коли я в перший раз побачила рецепт приготування яловичини по-Веллінгтонського, то перш...