Рецепт Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім.
опис приготування:
Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай буває, а на сковороді. Насправді, мені такий варіант чомусь навіть більше подобається, так як ми можемо контролювати ступінь прожарювання м'яса, і часу на приготування йде набагато менше. Загалом, якщо гості вже практично стукають у двері, а ви не встигли заздалегідь підготуватися, то цей рецепт приготування яловичини по-французьки вас обов'язково врятує.
- яловичина молода— 500 грам
- помідор— 2-3 штук
- сир— 150 грам
- майонез— 150 грам
- Масло рослинне— За смаком
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком
Теперь аккуратно поливаем майонезом.
Выкладываем предварительно натертый на крупной терке сыр.
Теперь накрываем наше мясо крышкой и готовим, поки сир повністю не розплавиться. ось, власне кажучи, і все. Наше блюдо готово, и мы можем подавать его на стол.
Подібні рецепти
Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Глазурована яловичина із зеленою квасолею
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Яловичина по-строгановски
Напевно, в нашій країні такий варіант приготування яловичини є найпопулярнішим. ніжне м'ясо, приготоване в собою сметанною заливанні, просто тане в роті — це невимовний смак. опис приготування: Простий рецепт яловичини по-строгановськи швидше за все багатьом вже давно знаком, а для тих, хто ще...
Яловичина по-сичуаньської
Яловичина по-сичуаньської — це гостре азіатське блюдо. Так що, можна сказати, що це блюдо для любителів гостренького. готується воно як все китайські страви дуже швидко, на сильному вогні. опис приготування: Для приготування яловичини по-сичуаньської використовується прянощі — імбир, чилі, ча...
Яловичина по-Веллінгтонського
Це по-справжньому царський блюдо, яке буде цвяхом програми на будь-якому святковому столі. І, якщо ви хочете здивувати гостей своїм кулінарним мистецтвом, то кращого способу не придумати. опис приготування: Коли я в перший раз побачила рецепт приготування яловичини по-Веллінгтонського, то перш...