Рецепти muscleman.com.ua
Сквош з начинкою з рису
Здивуйте своїх гостей незвичайним стравою - смаженим сквошем, начиненим рисом, горіхами і сушеними вишнями. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хви...
Яловичина по-японськи
Традиційний варіант приготування яловичини в Японії з використанням овочів, соєвого соусу і кунжуту. Виходить досить незвичайний, але в той же час неймовірно приємний смак. опис приготування: це чудове, на мій погляд, блюдо вперше я спробувала в ресторані і, хоча я не є прихильницею японської ...
Шоколадний пиріг з мигдалем
Рецепт приготування перевернутого шоколадного пирога з медовим соусом і мигдалем. опис приготування: Змастити маслом форму для пирога. налити 6 столових ложок топленого масла в форму і посипати коричневим цукром. Полити медом і посипати рівномірно цукром з мигдалем. Розігріти духовку до 175 г...
Старочешский трдельник ( Трдло )
Трдельник — старинное чешское лакомство, выпекается на открытом огне в виде пустого цилиндра. Есть обязательно горячим! Тогда почувствуете хрустящую орехово-коричную корочку, а под ней вкусный мякиш. опис приготування: Эта традиционная чешская выпечка готовится при открытом огне на специальных...
Локшина з креветками по-тайськи
Якщо вам подобається досліджувати різні кухні світу, пробуючи нові і цікаві страви, рекомендую вам зробити маленьке кулінарне подорож до Греції, не виходячи з будинку. Чи готові? тоді запам'ятовуйте! опис приготування: звичайно, готувати дріжджові бублики до сніданку в робочий день не зовсім д...
Шоколадне суфле
Суфле прийшло до нас із Франції. Блюдо роблять на основі яєчних жовтків з іншими продуктами, в які додають збиті білки. Основа виходить повітрям. Хочете зробити його будинку? тоді читайте! опис приготування: Я пропоную вам рецепт, в якому ви дізнаєтеся про те, як приготувати шоколадне суфле. Т...
Хліб «черепашки»
Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...
Французький суп з каштанами
страва, про який я розповім вам сьогодні, прийшло до нас з чудової французької кухні. Хочу розповісти свій рецепт і далі про те, як приготувати французький суп з каштанами. опис приготування: Суп з каштанів, безсумнівно, вразить вас своїм ніжним смаком, вишуканим ароматом і простотою приготува...
Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушки
Рецепт приготування яловичого стейка з солодкою картоплею, болгарським перцем, червоною цибулею, кмином, коріандром і соусом з петрушки, оливкового масла і кінзи. опис приготування: Апетитний стейк зі спеціями і солодкою картоплею в соусі із зелені - відмінне блюдо для вечері. червоного винн...
Соус для курки з медом
Хочу розповісти вам рецепт соусу для курки. він універсальний. У ньому можна маринувати курку або його приготувати окремо і подати до столу, як доповнення до готового блюда. опис приготування: Не можна додавати в маринад для м'яса мед. При запіканні він горить. Ваше м'ясо обвуглиться зверху, а...
Соус ткемалі з агрусу
Такий соус ткемалі з агрусу в домашніх умовах варто приготувати хоча б раз, щоб зрозуміти, наскільки він хороший. Соус поєднується і з рибою, і з м'ясом, надаючи оригінальні східні нотки! опис приготування: Цей рецепт соусу ткемалі з агрусу припаде до душі всім любителям незвичайних смакових п...
Яловичий стейк в соусі «терияки»
Для рецепта найголовніше - м'ясо. Варто вибирати червоне м'ясо, краще з тонкими жировими прошарками. Ця страва дуже популярно в Америці. розповім, як приготувати яловичий стейк в соусі "; Теріякі ";. опис приготування: Хоча соус класичний японський, блюдо придумали в Америці, адже в Японії з ц...
Гриби з розмарином
Розмарин відмінно поєднується не тільки з м'ясом, але і з грибами, тому пропоную вельми вдалий рецепт маринованих шампіньйонів. Процес приготування і настоювання досить швидкий, спробуйте! опис приготування: Для того, щоб приготувати гриби з розмарином, буде потрібно не так вже й багато зусиль...
Суп Японські мотиви
Рецепт приготування делікатесного а-ля японського супу з тунця, грибів і морської зелені з закускою з шпротів в тесті. опис приготування: потрібно: 300 г свіжого тунця, 10 г морської зелені, розморожений гарнати, 2 сушених гриба, 2 немає. L. соусу будь-якого, 3 пекан гінкго, корінь петрушки, ...
Футомакі з омлетом і шиїтаке
Футомакі з омлетом і шиїтаке — це роли для тих, хто не довіряє сирій рибі. Виходить не гірше, ніж з лососем, тунець або ugrem. Таким же любителям ролів, як я, присвячується опис приготування: Продовжуємо розбивати кулінарні стереотипи. Ось багато хто вважає, що приготувати роли в домашніх умов...
Гарнір з гарбуза
любителі гарбуза, поспішаю поділитися з вами дуже простим і дивно класним варіантом гарніру. Ніяких особливих зусиль, мінімум часу і ще менше інгредієнтів. Zaintrigovanи? Тоді поспішайте на кухню! опис приготування: Отже, я хочу розповісти, як приготувати гарнір з гарбуза, запеченої зі спеціям...
Шпротний салат
Просте у виконанні, яскраве, смачне і ситне блюдо. Цей салат цілком підійде не тільки для сімейної вечері, але і прикрасить собою святковий стіл. Інгредієнти недорогі і цілком доступні. опис приготування: У кожного з вас була така ситуація: відкриваєш баночку зі шпротами, а там не цілі красиві...
Штрудель з гарбузом
Штрудель — дуже смачна австрійська випічка, традиційно готується з яблуками, але Австрія, особливо регіон Штирія, славиться ще й стравами з гарбуза, там можна покуштувати штрудель з гарбузом. опис приготування: Приготувати штрудель з гарбузом не складніше, ніж звичайний пиріг, як це зробити, д...
Шоколадний торт Чорна вуаль
Рецепт шоколадного торта з кремом. опис приготування: Цей незвичайний торт урізноманітнює будь-який стіл і буде прекрасним доповненням до будь-якого святкування. цукру— 1.25 склянки кукурудзяного крохмалю— 1/4 склянки солі— 1/2 Ст. ложки молока— 2 склянки вершків— 1 Склянка шоколаду— 225 г...
Суп-пюре з білих сушених грибів
Поповніть свою кулінарну скарбничку смачним і ситним рецептом класичної кухні. розповідаю, як приготувати суп-пюре з білих сушених грибів, який подають з грінками і свіжими лісовими грибочками. опис приготування: Суп має класичну текстуру і смак, такий можна замовити в ресторані або кафе. Гриб...