Рецепт Шоколадний пиріг з мигдалем
Рецепт приготування перевернутого шоколадного пирога з медовим соусом і мигдалем.
опис приготування:
Змастити маслом форму для пирога. налити 6 столових ложок топленого масла в форму і посипати коричневим цукром. Полити медом і посипати рівномірно цукром з мигдалем.
Розігріти духовку до 175 градусів.
приготування пирога… просіяти борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль разом три рази. Збити масло в мисці електричним міксером до отримання однорідної маси. Додати цукор і продовжувати збивати. Додати яйця, по одному за раз. Продовжити збивати близько 3 хвилин. зменшити швидкість, додати третину сухих інгредієнтів і перемішати. Додати половину сколотин і продовжувати збивати. Додати ще третина сухих інгредієнтів, перемішати і додати решту сколотини і ваніль. Додати решту сухі інгредієнти і перемішати до отримання однорідної маси. Вилити тісто у форму.
випікати від 45 до 55 хвилин. дати постояти 5 хвилин, перекинути пиріг на блюдо. Дати повністю охолонути, нарізати і подавати.
- вершкового масла— 6 Ст. ложок(для соусу:)
- розпушувача— 1 Чайна ложка
- солі— 1/2 чайних ложки
- цукру— 1 1/2 склянки
- яйця— 3 штуки
- сколотин— 1 Склянка
- екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
Розігріти духовку до 175 градусів.
приготування пирога… просіяти борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль разом три рази. Збити масло в мисці електричним міксером до отримання однорідної маси. Додати цукор і продовжувати збивати. Додати яйця, по одному за раз. Продовжити збивати близько 3 хвилин. зменшити швидкість, додати третину сухих інгредієнтів і перемішати. Додати половину сколотин і продовжувати збивати. Додати ще третина сухих інгредієнтів, перемішати і додати решту сколотини і ваніль. Додати решту сухі інгредієнти і перемішати до отримання однорідної маси. Вилити тісто у форму.
випікати від 45 до 55 хвилин. дати постояти 5 хвилин, перекинути пиріг на блюдо. Дати повністю охолонути, нарізати і подавати.
Подібні рецепти
Пісний шоколадний маннік з мигдалем
Листковий кекс з підсмаженою мигдалем. кількість порцій: 10 мука— 150 грам пакетик пекарського порошку— 0,5 штуки яйця— 3 штуки вершкове масло— 125 грам цілісний мигдаль— 100 грам цукрова пудра— 200 грам ванільний цукор— 10 грам какао-порошку— 20 грам молоко— 4 Ст. ложки Розігріти духовку...
Шоколадні біскотті з мигдалем
Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...
Доходи від малиною і мигдалем
Рецепт приготування фінансів - маленьких французьких бісквітних кексів. Порадуйте свою другу половинку в День закоханих! опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Скропити міні-форми для кексів олією. Нагріти масло в невеликій каструлі на слабкому вогні, часто помішуючи, до золотис...
Фруктові тістечка з мигдалем
Рецепт приготування розсипчастих тістечок з фруктовим джемом і мигдалем. У цьому рецепті використовується вишневий джем, ви можете замінити його будь-яким іншим. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. У мисці змішати разом борошно, корицю, сі...
Гранола з мигдалем і кокосовою стружкою
Рецепт приготування гранола з вівсяних пластівців, мигдалю, кокосової стружки, паростків пшениці, меду, екстракту ванілі і суміші сухофруктів. опис приготування: Гранола дуже зручна закуска, і в запеченому вигляді її можна завжди мати під рукою. За цим рецептом у вас вийде від 12 до 16 батончи...