Рецепт Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти

Рецепт Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв.
Супи-пюре давно і міцно завоювали наш обідній стіл. ніжні, з kremovoy, бархатистою консистенцією, вони подобаються дорослим і дітям. Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти не виняток.

опис приготування:

Суп-пюре з гарбузом і цвітною капустою готується дуже просто, при цьому дуже бюджетно, незвичайно корисно і смачно. На його приготування у вас піде максимум 40 хвилин, так що швидкий обід вам забезпечений. Такий суп можна рекомендувати для дитячого і дієтичного харчування. Тільки мова йде не про дієту для схуднення, а для всіх, хто страждає захворюваннями шлунково-кишкового тракту, печінки і жовчного міхура.

  • гарбуз— 200 грам
  • Кольорова капуста— 150 грам
  • Картопля— 2-3 штук
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Соняшникова олія— 20 мілілітрів
  • вершки— 100 мілілітрів(10-15% жирності)
  • сіль— За смаком
Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для супу-пюре.

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти - фото крок 2 Картопля очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть в каструлю.

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти - фото крок 3 Цвітну капусту помийте, розберіть на суцвіття і викладіть в каструлю до картоплі.

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти - фото крок 4 гарбуз очистите, помийте і наріжте. Додайте в каструлю.

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти - фото крок 5 Ріпчасту цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду. Налийте соняшникову олію і тушкуйте овочі 7-8 хвилин, періодично перемішуючи.

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти - фото крок 6 Додайте цибулю і моркву в каструлю до інших овочів. наливати 250-300 мл. води і поставте каструлю на плиту.

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти - фото крок 7 Варіть овочі до готовності. Додати сіль за смаком. Додайте нарізаний часник.

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти - фото крок 8 Варені овочі збийте блендером до консистенції пюре.

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти - фото крок 9 Влийте в каструлю вершки.

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти - фото крок 10 Перемішайте суп-пюре з вершками.

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти - фото крок 11 Суп-пюре з гарбузом і цвітною капустою готовий. Подавайте на обід. Смачного!

Подібні рецепти

Суп з цвітної капусти на м'ясному бульйоні

Крем-суп з цвітної капусти

Сьогодні на моєму обідньому столі легкий і ситний суп з цвітної капусти. Його можна зварити на курці або яловичині. Заправте його свіжою зеленню і подайте гарячим! опис приготування: Такий суп можна сміливо запропонувати і малюкам, адже він зварений на другому курячому бульйоні і продукти вхо...

Суп з цвітної капусти з сиром

Суп з цвітної капусти з сиром

Рецепт приготування легкого супу з кольорової капусти, Порт-salotų, часнику, курячого бульйону, білого сиру Чеддер і чебрецю. опис приготування: Кольорова капуста, не маючи яскравого кольору і вираженого аромату, створює ілюзію вершкового супу без додавання молока або вершків. У поєднанні з си...

Суп з цвітної капусти

Суп з цвітної капусти

Рецепт приготування супу з кольорової капусти, лука, морква, селери, петрушки і молока з вершками. опис приготування: Ніжний овочевий суп має вершкову консистенцію і приємний аромат. паличка вершкового масла— 1 штука цибулини— 1/2 штуки морква— 1 штука стебло селери— 1 штука головки цвітної ...

Суп з цвітної капусти з беконом

Суп з цвітної капусти з беконом

Рецепт приготування густого і корисного крем-супу з найнеобхідніших для організму інгредієнтів. опис приготування: Як кажуть професіонали, супи господині показують, наскільки вільно вона відчуває себе на кухні. впевнені, ви знаєте чимало чудових рецептів супів, проте в вашому арсеналі не буде ...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...