Рецепт Французький суп з каштанами

Рецепт Французький суп з каштанами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
страва, про який я розповім вам сьогодні, прийшло до нас з чудової французької кухні. Хочу розповісти свій рецепт і далі про те, як приготувати французький суп з каштанами.

опис приготування:

Суп з каштанів, безсумнівно, вразить вас своїм ніжним смаком, вишуканим ароматом і простотою приготування! Звичайно ж, слід нагадати про те, що в їжу вживають плоди не звичайного кінського каштана, а Марроне - благородний їстівний каштан родом з малої Азії. У наш час даний продукт користується чималою популярністю в кулінарії багатьох країн світу. Спробуйте приготувати такий дивовижний суп у себе вдома для своїх рідних і близьких.

  • каштани— 100 грам
  • цукор— 50 грам
  • Біле вино— 80 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • Майоран— 3 штуки
  • овочевий бульйон— 800 грам
  • сіль— За смаком
  • вершки— 200 грам
  • Рослинна олія— 1 Склянка
  • Пастернак— 200 грам
Французький суп з каштанами - фото крок 1 У сковорідці на повільному вогні розтопіть цукор (приблизно 1-2 хвилини), додайте вино і розмішайте.

Французький суп з каштанами - фото крок 2 Додайте каштани на сковорідку і продовжуйте готувати 4-5 хвилин.

Французький суп з каштанами - фото крок 3 Додайте гілочки майорану, готуйте 2-3 хвилини.

Французький суп з каштанами - фото крок 4 Поріжте великими шматочками пастернак і лук.

Французький суп з каштанами - фото крок 5 У велику каструлю перекладіть каштани, додайте туди цибулю і пастернак. Тушкуйте все разом три хвилини.

Французький суп з каштанами - фото крок 6 Додайте овочевий бульйон і кип'ятіть на середньому вогні 10-15 хвилин.

Французький суп з каштанами - фото крок 7 В кінці приготування додайте вершки.

Французький суп з каштанами - фото крок 8 Занурювальним блендером збийте приготовану страву до гладкої консистенції. В кінці додайте сіль (за смаком).

Подібні рецепти

Французький часниковий суп з сирними грінками

Нормандський пиріг

Як відомо, російські варять суп із сокири. Винахідливі французи не відстають і варять суп із цибулі або ось, будь ласка - з часнику! Здавалося б, що це за дурниця - суп з часнику? Але ж ні, вкуснятина! опис приготування: Ароматний оксамитовий супчик-пюре, да з хрусткими сирними грінками - це в...

Французький рибний суп

Французький рибний суп

Буйабес або французький рибний суп в Росії часто називають марсельської юшкою, причому варіацій приготування такої страви — незліченну безліч, але всі сходяться в одному — суп готується з морської риби. опис приготування: Неймовірно ароматний і наваристий французький суп доведеться вам і вашим...

Французький суп з цибулею

Французький суп з цибулею

Забудьте про своїх уявленнях про супах! Цей рецепт переверне ваше кулінарне свідомість, якщо до цього ви, звичайно, його не пробували. Головний інгредієнт рідко дає явний смак, але тут це зіграло. опис приготування: Ця страва ми будемо гасити, варити, та ще й запікати під сиром. Часто даний ре...

Французький багет на заквасці

Французький багет на заквасці

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Французький хліб

Французький хліб

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...