Рецепт Гарнір з гарбуза

Рецепт Гарнір з гарбуза
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
любителі гарбуза, поспішаю поділитися з вами дуже простим і дивно класним варіантом гарніру. Ніяких особливих зусиль, мінімум часу і ще менше інгредієнтів. Zaintrigovanи? Тоді поспішайте на кухню!

опис приготування:

Отже, я хочу розповісти, як приготувати гарнір з гарбуза, запеченої зі спеціями. Це приголомшлива ідея, адже блюдо чудово підійде як до м'яса або курки, так і до інших овочів або макаронами, наприклад. Цей яскравий апетитний гарнір повторить навіть новачок на кухні, так що рецепт точно варто взяти на замітку.

  • гарбуз— 600 грам
  • Сіль і перець— За смаком
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
  • часник— 2-4 зубчиків
  • ароматні трави— За смаком
Гарнір з гарбуза - фото крок 1 1. Гарбуз насамперед вимийте, очистіть від насіння і шкірки.

Гарнір з гарбуза - фото крок 2 2. Нарізати гарбуз можете, як забажаєте: ось такими брусочками або кубиками, наприклад.

Гарнір з гарбуза - фото крок 3 3. Розігрійте духовку до 180 градусів. У невеликій мисці з'єднайте пропущений через прес часник, трохи масла, солі і спецій. Додайте ароматні трави за смаком. Все ретельно перемішайте.

Гарнір з гарбуза - фото крок 4 4. Деко застеліть пергаментом і викладіть гарбуз. Зверху розподіліть масло з часником і спеціями, змастивши ретельно кожен шматочок. Надішліть деко в розігріту духовку.

Гарнір з гарбуза - фото крок 5 5. Запікається гарбуз досить швидко: всього 25-30 хвилин. Перед подачею її можна додатково полити ароматним маслом з часником або улюбленим соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Французький цибульний гарнір

Маринована рання капуста на зиму

Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...