Рецепт Гарнір з гарбуза
любителі гарбуза, поспішаю поділитися з вами дуже простим і дивно класним варіантом гарніру. Ніяких особливих зусиль, мінімум часу і ще менше інгредієнтів. Zaintrigovanи? Тоді поспішайте на кухню!
опис приготування:
Отже, я хочу розповісти, як приготувати гарнір з гарбуза, запеченої зі спеціями. Це приголомшлива ідея, адже блюдо чудово підійде як до м'яса або курки, так і до інших овочів або макаронами, наприклад. Цей яскравий апетитний гарнір повторить навіть новачок на кухні, так що рецепт точно варто взяти на замітку.
- гарбуз— 600 грам
- Сіль і перець— За смаком
- Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
- часник— 2-4 зубчиків
- ароматні трави— За смаком
2. Нарізати гарбуз можете, як забажаєте: ось такими брусочками або кубиками, наприклад.
3. Розігрійте духовку до 180 градусів. У невеликій мисці з'єднайте пропущений через прес часник, трохи масла, солі і спецій. Додайте ароматні трави за смаком. Все ретельно перемішайте.
4. Деко застеліть пергаментом і викладіть гарбуз. Зверху розподіліть масло з часником і спеціями, змастивши ретельно кожен шматочок. Надішліть деко в розігріту духовку.
5. Запікається гарбуз досить швидко: всього 25-30 хвилин. Перед подачею її можна додатково полити ароматним маслом з часником або улюбленим соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Маринована рання капуста на зиму
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...
Гарнір з басматі і овочів
Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Гарнір з кабачків
Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...
Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...