Рецепт Яловичина по-японськи

Рецепт Яловичина по-японськи
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Традиційний варіант приготування яловичини в Японії з використанням овочів, соєвого соусу і кунжуту. Виходить досить незвичайний, але в той же час неймовірно приємний смак.

опис приготування:

це чудове, на мій погляд, блюдо вперше я спробувала в ресторані і, хоча я не є прихильницею японської кухні, мені воно на стільки сподобалось, що тепер я готую його досить часто. Особливо люблю дивувати гостей класичним рецептом яловичини по-японськи, всі залишаються в повному захваті. Тут настільки вдало підібрані всі інгредієнти, що смак виходить просто запаморочливий, а кунжут надає всьому блюду ще більше загадковості. Але краще, як то кажуть, один раз спробувати, і ось спеціально для вас рецепт приготування яловичини по-японськи.


  • яловичина— 1 кілограм
  • капуста білокачанна— 350 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Перець болгарський— 2 штуки
  • насіння кунжуту— 30 грам
  • Масло рослинне— За смаком
  • Соєвий соус— За смаком
Яловичина по-японськи - фото крок 1 Говядина нарезаем на бруски поперек волокон мяса. Ширина каждого бруска около 1-1,5 см.

Яловичина по-японськи - фото крок 2 В некоторых вариантах этого рецепта говядину замачивают на 1 день в минералке, але я цього не роблю, и получается тоже вкусно. Отже, теперь мясо нарезано, и мы разогреваем на сковороде масло. Обжариваем на нем говядину, пока из него немного не выпариться жидкость. Потім додаємо цибулю.

Яловичина по-японськи - фото крок 3 Обжариваем мясо с луком на довольно сильном огне, пока цвет лука не станет золотистым, всыпаем кунжут.

Яловичина по-японськи - фото крок 4 Затем добавляем нарезанный болгарский перец. Обсмажуємо все разом кілька хвилин.

Яловичина по-японськи - фото крок 5 Теперь можно выкладывать нарезанную капусту.

Яловичина по-японськи - фото крок 6 Убавляем огонь до медленного и тушим до полного приготовления капусты. Соль в оригинале не используется, готовое блюдо просто поливают соевым соусом. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Фарширована яловичина

Морквяна ікра на зиму

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина по-купецькому

Яловичина по-купецькому

Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...