Рецепт Яловичина по-японськи
Традиційний варіант приготування яловичини в Японії з використанням овочів, соєвого соусу і кунжуту. Виходить досить незвичайний, але в той же час неймовірно приємний смак.
опис приготування:
це чудове, на мій погляд, блюдо вперше я спробувала в ресторані і, хоча я не є прихильницею японської кухні, мені воно на стільки сподобалось, що тепер я готую його досить часто. Особливо люблю дивувати гостей класичним рецептом яловичини по-японськи, всі залишаються в повному захваті. Тут настільки вдало підібрані всі інгредієнти, що смак виходить просто запаморочливий, а кунжут надає всьому блюду ще більше загадковості. Але краще, як то кажуть, один раз спробувати, і ось спеціально для вас рецепт приготування яловичини по-японськи.
- яловичина— 1 кілограм
- капуста білокачанна— 350 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Перець болгарський— 2 штуки
- насіння кунжуту— 30 грам
- Масло рослинне— За смаком
- Соєвий соус— За смаком
В некоторых вариантах этого рецепта говядину замачивают на 1 день в минералке, але я цього не роблю, и получается тоже вкусно. Отже, теперь мясо нарезано, и мы разогреваем на сковороде масло. Обжариваем на нем говядину, пока из него немного не выпариться жидкость. Потім додаємо цибулю.
Обжариваем мясо с луком на довольно сильном огне, пока цвет лука не станет золотистым, всыпаем кунжут.
Затем добавляем нарезанный болгарский перец. Обсмажуємо все разом кілька хвилин.
Теперь можно выкладывать нарезанную капусту.
Убавляем огонь до медленного и тушим до полного приготовления капусты. Соль в оригинале не используется, готовое блюдо просто поливают соевым соусом. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Морквяна ікра на зиму
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Глазурована яловичина із зеленою квасолею
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина по-купецькому
Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...