Рецепт Яловичий стейк в соусі «терияки»

Рецепт Яловичий стейк в соусі «терияки»
Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв.
Для рецепта найголовніше - м'ясо. Варто вибирати червоне м'ясо, краще з тонкими жировими прошарками. Ця страва дуже популярно в Америці. розповім, як приготувати яловичий стейк в соусі "; Теріякі ";.

опис приготування:

Хоча соус класичний японський, блюдо придумали в Америці, адже в Японії з цим соусом найкраще поєднується курча. Готовий стейк можна відразу подавати до столу, нарізавши його шматочками. Можете зробити різну ступінь прожарювання м'яса (з кров'ю, рожеве або повністю просмажене).

  • Стейки з яловичини— 2 штуки
  • Коричневий цукор— 2 Ст. ложки
  • Солодке рисове вино— 2 Ст. ложки
  • саке— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
Яловичий стейк в соусі 1. Промийте яловичі стейки. Нагрійте на великому вогні сковороду і покладіть в неї яловичі стейки. Якщо вони з прорізами сала, то масла додавати не потрібно, в іншому випадку додайте олію. Підсмажте м'ясо до появи коричневої скоринки. Якщо в сковороді буде багато жиру, злийте його.

Яловичий стейк в соусі 2. Приготуйте соус «Теріякі» для стейків, для цього перемішайте в одній ємності цукор, соєвий соус, саке і рисове вино. Додайте соус в сковороду з м'ясом і готуйте стейки на середньому вогні, періодично перемішуючи, поки соус не стане в'язким і не покриє кожен стейк, як глазур.

Яловичий стейк в соусі 3. Наріжте приготовані стейки шматочками і подавайте їх відразу до столу з гарніром з рису.

Подібні рецепти

Яловичий стейк з чилі і салатом

Смажена капуста

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Яловичий стейк з пікантним картоплею

Яловичий стейк з пікантним картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини з картоплею, часником, гірчицею і салатом. опис приготування: Розігріти духовку до 245 градусів. Дрібно нарізати часник і посипати сіллю. використовуючи ніж, подрібнити часник, щоб зробити пасту. Викласти в невелику миску, додати чебрець і 1 столову ложку...

Яловичий стейк з сальсою і квасолею

Яловичий стейк з сальсою і квасолею

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем. приготувати яловичину. У маленькій сковороді...

Стейк яловичий в духовці

Стейк яловичий в духовці

Яловичий стейки в духовці виходять особливо ніжними і соковитими. У цьому рецепті описаний спосіб прожарювання медіум рейр - тобто, в розрізі м'ясо виходить вираженого рожевого кольору, з кров'ю. опис приготування: Стейк з яловичини готується досить швидко і просто. відмінно, якщо у вас буде ч...