Рецепти muscleman.com.ua
Грибний Бургиньон
Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...
Спагеті з морепродуктами
Спагеті з морепродуктами — мабуть, найпопулярніша страва в прибережних районах Італії. Оптимально готувати його зі свіжих морських гадів, але з заморожених виходить теж непогано. опис приготування: Коли кілька місяців я жила на Кіпрі — спагетті з морепродуктами готувала регулярно. Зі свіжих мо...
Суп-локшина з куркою і білими грибами
Сьогодні я розповім Вам, як зварити суп-локшину. Деякі нюанси приготування зроблять Ваш суп ароматний і насиченим! Такий суп і на святковий стіл подати не соромно! опис приготування: Щоб грибний бульйон був більш насиченим, йому потрібно неодмінно дати настоятися. А локшину подають відразу ж п...
Гарнір з гарбуза
любителі гарбуза, поспішаю поділитися з вами дуже простим і дивно класним варіантом гарніру. Ніяких особливих зусиль, мінімум часу і ще менше інгредієнтів. Zaintrigovanи? Тоді поспішайте на кухню! опис приготування: Отже, я хочу розповісти, як приготувати гарнір з гарбуза, запеченої зі спеціям...
Рецепти салат «літній»
Рецепт приготування вершкового супу з молюсків з беконом і картоплею. опис приготування: У великій сковороді довести молюсків і 1 стакан води до кипіння. варити від 3 до 5 хвилин, поки молюски не відчиняться. Викласти в миску. Витягти м'ясо і крупно нарізати. У великій каструлі смажити бекон н...
Фарш в мультиварці
Якщо після готування, скажімо, котлет, у вас залишився розморожений фарш — не поспішайте ховати його! Адже можна дізнатися, як приготувати фарш в мультиварці швидко і смачно, та ще й з гарніром відразу! смачно! опис приготування: Як ви можете переконатися, рецепт приготування фаршу в мультивар...
Свіжі помідори на зиму
Консервація - не єдиний спосіб зберегти фрукти і овочі на цілий рік. Хочу поділитися з вами дуже класною ідеєю, як приготувати свіжі помідори на зиму. Рекомендую цю чудову заготовку! опис приготування: Такі помідорчики дуже зручно використовувати, з них можна робити найрізноманітніші соуси і п...
Суп з йогурту з зеленню
Суп з йогурту з зеленню — дуже незвичайний суп, особливість якого в тому, що подавати його можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. Взимку він відмінно зігріває, влітку — освіжає. опис приготування: Суп з йогурту з зеленню в нашій родині готують і влітку, і взимку. Взимку його подають в...
Солянка звичайна
Любіть робити заготовки, які приходять на виручку взимку? Тоді ось вам відмінний варіант ситної і простий закачування — рецепт приготування солянки звичайної з капустою і грибами. опис приготування: 1. Для початку потрібно підготувати всі овочі. Цей процес хоч і не складний, але досить трудомі...
Шашлик з ківі
Шашлик з ківі. Що це? Насправді це дуже смачний шашлик, який маринуємо в ківі стає фантастично ніжним, соковитим і смачним. головна перевага — маринується шашлик всього півгодини! опис приготування: Рецепт шашлику з ківі дуже простий. Якщо вам здається, що в цьому є щось екзотичне, то ви помил...
Шоколадні капкейки з вершковим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...
Солодко-гострі курячі ніжки
Солодко-гострі курячі ніжки — рецепт приготування ніжок, розрахований спеціально для смаження м'яса птиці на природі. Солодко-гострий маринад повинен вас здивувати!! опис приготування: Солодко-гострі курячі ніжки — відмінне рішення для пікніка. дам рада. Вибирайте в магазині курячі ніжки сере...
Шоколадний пиріг з маскарпоне
Рецепт приготування пирога з червоним вином, какао, корицею і кремом із сиру маскарпоне, вершків, цукру і ванільного екстракту. опис приготування: Цей чудовий шоколадний пиріг готується в найкоротші терміни. несолоного вершкового масла кімнатної температури— 6 Ст. ложок велике яйце— 1 штука...
Вершкове морозиво в шоколаді
Класика жанру. Це королівське морозиво не зрівняється з магазинним, а Прігову своїми руками його дуже легко! опис приготування: Молоко довести до кипіння. Жовтки від яєць і цукрову пудру збийте вінчиком і обережно, помсешівая, додайте в цю суміш молоко. Процідіть масу і підігрійте її до густої...
Яловичина каррі «Пананг»
Рецепт пряного м'ясного блюда. Тайська кухня. опис приготування: відміряти близько 3 столових ложок кокосового молока, залити в середню каструлю або казанок і нагріти. Додати пасту каррі і і гарненько перемішати. Варити до появи приємного аромату (4-5 хвилин). Нарізати яловичу вирізку середнім...
Шашлик з корейки
ароматний, соковитий, золотисто-коричневий, з апетитною скоринкою на м'ясі, кісточкою, яку можна так смачно обгризати, і тонким шаром поджаристого жирку по краю… Свинячий шашлик з корейки - це просто смакота! опис приготування: Класичний рецепт шашлику з корейки має на увазі приготування не на...
Скумбрія з болгарським перцем
Скумбрія з болгарським перцем — ідеальний союз і чудове смакове поєднання. Перш ніж готувати скумбрію, згадайте про це із знанням і ви отримаєте поскільки блюдо! опис приготування: Для скумбрії з болгарським перцем нам потрібно трохи: 1 скумбрія (з 2 порції), болгарський перець (2 штучки, для ...
Суп з квасолі і сочевиці
Суп з квасолі і сочевиці — корисне, ситне і смачне першу страву. Готується просто і відносно швидко. ділюся рецептом! опис приготування: ароматний, смачний і ситний суп з квасолею і червоною сочевицею не вимагає особливих кулінарних навичок. У мене бульйон курячий, але можна взяти будь-який м'...
Шніцель з часником
Приготуйте ароматний і дуже смачний шніцель зі свинячого м'яса. Завдяки присутності в страві часнику, шніцель виходить дуже апетитним. Як гарнір можна відварити картоплю або рис. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування шніцеля з часником. Вам знадобиться хороший шматочо...
Стручковий горох з овочами
пам'ятаю, що я завжди в дитинстві з нетерпінням чекала, коли дозріє зелений горох у бабусі в саду. Якщо він молодий, то його можна було їсти з соковитою шкіркою. І в цьому рецепті я вирішила це повторити. опис приготування: Цей варіант досить оригінальний. Неймовірна заправка з оцту, меду, гір...