Рецепт Шашлик з корейки

Рецепт Шашлик з корейки
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
ароматний, соковитий, золотисто-коричневий, з апетитною скоринкою на м'ясі, кісточкою, яку можна так смачно обгризати, і тонким шаром поджаристого жирку по краю… Свинячий шашлик з корейки - це просто смакота!

опис приготування:

Класичний рецепт шашлику з корейки має на увазі приготування не на шампурах, а на решітці, і посол перед самою закладкою на вугілля - саме так м'ясо вийде соковитим, а не сухим і жорстким. Сподобається і любителям свининки, і прихильникам дієтичного харчування!

Як приготувати шашлик з корейки:

1. М'ясо ріжемо поперек волокон на порційні стейки приблизно 1,5-2 сантиметра товщиною. Іноді корейку продають вже нарізаною - відмінно, це заощадить нам час.

2. Кожен стейк промиваємо і обтирає чистою серветкою.

3. Часник чистимо і пропускаємо через прес.

4. Додаємо сік з лимона.

5. У невеликій мисці змішуємо оливкову олію, лимонний сік, часник і прованські трави - все в сукупності додасть м'ясу неповторний смак і аромат.

6. Натираємо стейки сумішшю, укладаємо в широкий посуд, накриваємо кришкою і прибираємо в холод на 3-4 годину. Якщо хочете, щоб м'ясо промаринувалося швидше - поставте каструлю в темне, але не холодне місце. Тоді можна буде смажити вже через 1,5-2 годину.

7. Встановлюємо грати над вугіллям. Дістаємо м'ясо з каструлі, солимо і викладаємо на решітку.

8. Смажимо з обох сторін, періодично перевертаючи, до появи рум'яної скоринки на м'ясі. Подаємо зі свіжими овочами, зеленню і улюбленим шашличним соусом, а їмо, зручно вхопившись за кісточку!

Шашлик з корейки готовий! Смачного.


  • корейка свиняча— 2 кілограма
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Сік лимона— 1 штука
  • Чорний перець мелений— 0,5 чайних ложки
  • Суміш "; Прованські трави"  — 2 чайних ложки(розмарин, чебрець, эстрагон и т.д.)
  • сіль— За смаком
Класичний рецепт шашлику з корейки має на увазі приготування не на шампурах, а на решітці, і посол перед самою закладкою на вугілля - саме так м'ясо вийде соковитим, а не сухим і жорстким. Сподобається і любителям свининки, і прихильникам дієтичного харчування!

Як приготувати шашлик з корейки:

1. М'ясо ріжемо поперек волокон на порційні стейки приблизно 1,5-2 сантиметра товщиною. Іноді корейку продають вже нарізаною - відмінно, це заощадить нам час.

2. Кожен стейк промиваємо і обтирає чистою серветкою.

3. Часник чистимо і пропускаємо через прес.

4. Додаємо сік з лимона.

5. У невеликій мисці змішуємо оливкову олію, лимонний сік, часник і прованські трави - все в сукупності додасть м'ясу неповторний смак і аромат.

6. Натираємо стейки сумішшю, укладаємо в широкий посуд, накриваємо кришкою і прибираємо в холод на 3-4 годину. Якщо хочете, щоб м'ясо промаринувалося швидше - поставте каструлю в темне, але не холодне місце. Тоді можна буде смажити вже через 1,5-2 годину.

7. Встановлюємо грати над вугіллям. Дістаємо м'ясо з каструлі, солимо і викладаємо на решітку.

8. Смажимо з обох сторін, періодично перевертаючи, до появи рум'яної скоринки на м'ясі. Подаємо зі свіжими овочами, зеленню і улюбленим шашличним соусом, а їмо, зручно вхопившись за кісточку!

Шашлик з корейки готовий! Смачного.


Подібні рецепти

Фруктовий шашлик з лимонною підливою

Бутерброди з куркою

Рецепт приготування святкового десерту, який відмінно підійде і до дитячого свята і до дорослої вечірці. опис приготування: навіть самі звичайні продукти, представлені незвичайним чином, стануть справжньою радістю і сюрпризом на сімейному святі. Нешкідливий вегетаріанський шашлик на дерев'яній...

Шашлик гармошкою

Шашлик гармошкою

Шашлик збирає всю родину або велику компанію друзів. Можна зробити традиційний або трохи поекспериментувати з його формою. Розповідаю про рецепт, як приготувати шашлик гармошкою. опис приготування: Для приготування м'ясо потрібно нарізати НЕ шматочками, а смужками. Підійде будь-яке м'ясо: куря...

Шашлик з баранини по-кавказьки

Шашлик з баранини по-кавказьки

Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...

Шашлик барбекю зі свинини і яблук

Шашлик барбекю зі свинини і яблук

Свинина, солодкий червоний лук і кислі зелені яблука - дуже виграшна комбінація для шашлику. поєднання абрикоса, яблучного оцту і томатної пасти робить соус для цих шашликів неймовірно смачним. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. зробити соус. У великій мисці змішати дже...