Рецепт Яловичина в білому вині
Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші.
опис приготування:
Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже м'якою. Гриби можна взяти будь-які. У блюдо також в самому кінці додається свіжа або сушена зелень. після закінчення гасіння страви дайте настоятися хвилин десять. Яловичину в білому вині подавайте з відвареною картоплею або рисом, не забудьте і про свіжі овочі. Успіхів і приємного апетиту!
- Говяжа вирізка— 600 грам
- гриби— 400 грам
- Цибуля— 1 штука
- Біле вино— 200 грам
- крем— 100 грам
- Масло оливкове— 4 Ст. ложки
- петрушка— 4 штуки(гілочка)
- Лавровий лист— 2 штуки
- сіль, перець— За смаком
М'ясо замаринувати з половинкою нарізаної цибулі, посолити і пом'яти. Додати вино, оливкова олія, лавровий лист і перець. Прибрати в холодильник на півтори години.
Обсмажте гриби з цибулею.
М'ясо обсмажити на сковороді, додати вино. Гасити на повільному вогні півтори години.
До м'яса додати гриби, сметану, спеції і тушкувати до готовності 15 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Кролик з розмарином в білому вині
Яловичина в білому соусі — це дуже смачне і ніжне м'ясо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. дуже ситно, красиво і неймовірно апетитно! пробуємо? опис приготування: Готується яловичина в білому соусі просто, але досить довго. Щоб м'ясо вийшло соковитим, але м'яким, його потрібно маринуват...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...
Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...
Яловичина, тушкована у вині
Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...
Яловичина в червоному вині
Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...