Рецепт Яловичина в білому вині

Рецепт Яловичина в білому вині
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші.


опис приготування:

Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже м'якою. Гриби можна взяти будь-які. У блюдо також в самому кінці додається свіжа або сушена зелень. після закінчення гасіння страви дайте настоятися хвилин десять. Яловичину в білому вині подавайте з відвареною картоплею або рисом, не забудьте і про свіжі овочі. Успіхів і приємного апетиту!


  • Говяжа вирізка— 600 грам
  • гриби— 400 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • Біле вино— 200 грам
  • крем— 100 грам
  • Масло оливкове— 4 Ст. ложки
  • петрушка— 4 штуки(гілочка)
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • сіль, перець— За смаком
Яловичина в білому вині - фото крок 1 підготувати продукти.

Яловичина в білому вині - фото крок 2 М'ясо замаринувати з половинкою нарізаної цибулі, посолити і пом'яти. Додати вино, оливкова олія, лавровий лист і перець. Прибрати в холодильник на півтори години.

Яловичина в білому вині - фото крок 3 Обсмажте гриби з цибулею.

Яловичина в білому вині - фото крок 4 М'ясо обсмажити на сковороді, додати вино. Гасити на повільному вогні півтори години.

Яловичина в білому вині - фото крок 5 До м'яса додати гриби, сметану, спеції і тушкувати до готовності 15 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Яловичина в білому соусі

Пиріг з кондитерської посипкою

Яловичина в білому соусі — це дуже смачне і ніжне м'ясо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. дуже ситно, красиво і неймовірно апетитно! пробуємо? опис приготування: Готується яловичина в білому соусі просто, але досить довго. Щоб м'ясо вийшло соковитим, але м'яким, його потрібно маринуват...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...

Яловичина, тушкована у вині

Яловичина, тушкована у вині

Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...