Рецепт Шніцель з часником

Рецепт Шніцель з часником
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 50 хв.
Приготуйте ароматний і дуже смачний шніцель зі свинячого м'яса. Завдяки присутності в страві часнику, шніцель виходить дуже апетитним. Як гарнір можна відварити картоплю або рис.

опис приготування:

До вашої уваги — простий рецепт приготування шніцеля з часником. Вам знадобиться хороший шматочок свинини, часник, сіль, перець, лимонний сік і вода. До готового шніцелю найкраще підійде картопляний гарнір. Це може бути пюре або простий відварну картоплю. хай щастить!

  • Шніцель зі свинини— 250 грам
  • часник— 30 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • перець— 0,5 чайних ложки
  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
  • вода— 75 грам
Шніцель з часником - фото крок 1 М'ясо ретельно промийте і обріжте зайвий жир.

Шніцель з часником - фото крок 2 Злегка відбийте свинину.

Шніцель з часником - фото крок 3 Щедро натираємо м'ясо сіллю і перцем.

Шніцель з часником - фото крок 4 Викладаємо м'ясо в добре розігріту сковороду. Обсмажуємо м'ясо на сильному вогні з двох сторін.

Шніцель з часником - фото крок 5 часник очищаємо. Коли м'ясо буде обсмажувати на іншій стороні, кидаємо на сковороду часник, щоб трохи обсмажився і дав аромат.

Шніцель з часником - фото крок 6 Лимонний сік розбавте водою і влийте до м'яса з часником, доведіть до кипіння і приберіть вогонь до мінімуму. Смажимо до готовності м'яса.

Шніцель з часником - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Шніцель (швидкий рецепт)

Корейська салат з моркви

Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти — жахливо смачне вегетаріанське блюдо. ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, живильним і найголовніше корисним. опис приготування: Шніцель з капусти готується досить швидко і легко. головне, щоб у капустини були досить великі листя. Інакше буде...

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля з курячого фаршу. Курячий фарш змішуємо з мо...

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано ни...

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...