Рецепт Французьке печиво «Мадлен»
Французьке печиво «Мадлен» готується дуже легко, з найпростіших продуктів, при цьому виходить надзвичайно смачним і ніжним. Спробуйте і ви приготувати відоме у всьому світі французьке печиво.
опис приготування:
Французьке печиво «Мадлен» відомо практично в усьому світі, воно полюбилося багатьом завдяки своїй надзвичайній ніжності. Подавайте його на десерт до чаю, кави або з молоком.
Класична форма для цього печива повинна бути у вигляді морських черепашок. Але при її відсутності можете використовувати будь-які інші форми невеликого розміру.
- мука— 150 грам
- цукровий пісок— 100 грам
- вершкове масло— 120 грам
- яйця— 2 штуки
- ванільний цукор— За смаком
2. До збитих яєць додайте борошно і заздалегідь розтоплене вершкове масло, збийте до однорідної консистенції.
3. Приготованим тестом відразу ж акуратно заповніть спеціальні форми для печива «Мадлен» у вигляді черепашок.
4. Духовку нагрейте до 210 градусів, обережно помістіть в неї форму. Через п'ять хвилин зменшіть температуру до 190 градусів і випікайте печиво ще хвилин 10 - 15, до готовності.
5. Чим рум'яні скоринка, тим більше сухим вийде печиво. Готове французьке печиво «Мадлен» присипте цукровою пудрою. Смачного!
Подібні рецепти
Салат з мідіями і крабовими паличками
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...