Рецепт Скумбрія з болгарським перцем
Скумбрія з болгарським перцем — ідеальний союз і чудове смакове поєднання. Перш ніж готувати скумбрію, згадайте про це із знанням і ви отримаєте поскільки блюдо!
опис приготування:
Для скумбрії з болгарським перцем нам потрібно трохи: 1 скумбрія (з 2 порції), болгарський перець (2 штучки, для краси можна брати різного кольору), пара помідорів середньої величини, велика цибулина, твердий сир, олія, сіль, перець і зелень за смаком. Для приготування скумбрії з болгарським перцем можна використовувати панірувальні сухарі, тоді риба придбає апетитну хрустінку. У панірувальних сухарях рибу слід обвалювати перед тим, як укладати в форму для випікання.
Бажаю удачі і приємного апетиту!
- скумбрія— 1 штука(з 2 порції)
- Болгарський перець— 2 штуки
- помідори— 2-3 штук(невеликі)
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- сир— 150-200 грам
- спеції— — За смаком(сіль, перець, koriandr, базилики)
- свіжа зелень— — За смаком
- Оливкова олія— — За смаком
Затем рыбку натираем солью, перцем та іншими спеціями (за смаком), обваливаем в сухарях. Укладываем в форму для выпекания, затянутую фольгой. На скумбрию выкладываем лук, нарізану кільцями.
На лук выкладываем соломкой порезанный перец и мякоть помидоров. В данном случае используются замороженные помидоры.
Затем в рыбку добавляем немного водички, укрываем ее фольгой и отправляем в разогретую до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Затем рыбку достаем, обильно посыпаем натертым сыром и отправляем обратно еще на 10 хвилин.
Скумбрию с болгарским перцем подаем сразу в теплом виде. Не забудьте посыпать свежей зеленью.
Подібні рецепти
Солодкий холодник
Легкі вегетаріанські сендвічі з болгарським перцем чудова літня закуска. Я думаю в першу чергу сендвічі оцінять жінки. Я просто насолоджуюся ними. Це зібрання всіх моїх улюблених інгредієнтів! опис приготування: Щоб приготувати сендвічі з болгарським перцем буде потрібно якийсь час і трохи зус...
Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем
Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...
Філе курки з болгарським перцем
З філе курки і болгарського перцю виходить смачний і дуже красивий рулет. Його можна подавати як в якості гарячого блюда, так і різати на закуску або використовувати в приготуванні бутербродів. опис приготування: Солі можна взагалі не використовувати, т.к. шинка досить солона. Як приготувати ф...
Фрикадельки з болгарським перцем і ананасами
Рецепт приготування фрикадельок з яловичого фаршу з болгарським перцем, ананасом і пряним соусом. опис приготування: Приємний контраст солодкого ананаса і пряного соусу робить ці фрикадельки чудовими. Їх можна подавати з рисом на гарнір або окремо в якості закуски на шпажках. яловичого фаршу...
Яловичина з болгарським перцем
Яловичина з болгарським перцем гаситься на повільному вогні протягом декількох годин. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Болгарський перець надає страві неповторного смаку та аромату. А подається страва з рисом. опис приготування: яловиче м'ясо — досить примхливе при гасінні, воно довго готува...