Рецепт Грибний Бургиньон

Рецепт Грибний Бургиньон
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі.

опис приготування:

Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина».

  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • грибів портобелло— 900 грам
  • морква— 1/2 штуки
  • жовтий цибулю— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • червоного вина— 1 Склянка
  • м'ясного або овочевого бульйону— 2 склянки
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
  • листя чебрецю— 1 Чайна ложка
  • борошна— 1 1/2  Ст. ложки
  • перлового цибулі— 1 Склянка
грибний Бургиньон - фото крок 1 1. Нарізати гриби скибочками. нагріти 1 столову ложку оливкової олії і 1 столову ложку вершкового масла в середній сковороді на сильному вогні. обсмажити гриби, поки вони не почнуть темніти, близько 3-4 хвилин. Прибрати з сковороди. Дрібно нарізати моркву і цибулю. Очистити перловий цибулю.

грибний Бургиньон - фото крок 2 2. Знизити вогонь до середнього і додати 1 столову ложку оливкової олії. Додати моркву, цибуля, чебрець, кілька пучок солі і чорного перцю, смажити 10 хвилин, час від часу помішуючи, поки цибуля не підрум'яниться. Додати часник і готувати ще 1 хвилину. Додати вино, перемішати і варити, поки рідина не зменшиться наполовину.

грибний Бургиньон - фото крок 3 3. Додати томатну пасту і бульйон. Додати гриби, знизити температуру і готувати протягом 20 хвилин, поки гриби не стануть дуже м'якими. Додати перловий цибулю і кип'ятити на повільному вогні ще 5 хвилин.

грибний Бургиньон - фото крок 4 4. Змішати вершкове масло і борошно вилкою, додати його до Бургіньона. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні ще 10 хвилин. Якщо соус занадто рідкий, варіть його далі, щоб він загус до потрібної консистенції. Приправити до смаку сіллю і перцем.

грибний Бургиньон - фото крок 5 5. Подавати грибний Бургиньон з яєчної локшиною і сметаною за бажанням, посипавши зеленою цибулею або зеленню петрушки.

Подібні рецепти

Грибний білий соус

Бурякові котлети для дітей

Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...

Грибний борщ

Грибний борщ

борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...

Грибний холодний суп

Грибний холодний суп

Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...