Рецепт Грибний Бургиньон
Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі.
опис приготування:
Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина».
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- грибів портобелло— 900 грам
- морква— 1/2 штуки
- жовтий цибулю— 1 штука
- часнику— 2 зубчики
- червоного вина— 1 Склянка
- м'ясного або овочевого бульйону— 2 склянки
- томатної пасти— 2 Ст. ложки
- листя чебрецю— 1 Чайна ложка
- борошна— 1 1/2 Ст. ложки
- перлового цибулі— 1 Склянка
2. Знизити вогонь до середнього і додати 1 столову ложку оливкової олії. Додати моркву, цибуля, чебрець, кілька пучок солі і чорного перцю, смажити 10 хвилин, час від часу помішуючи, поки цибуля не підрум'яниться. Додати часник і готувати ще 1 хвилину. Додати вино, перемішати і варити, поки рідина не зменшиться наполовину.
3. Додати томатну пасту і бульйон. Додати гриби, знизити температуру і готувати протягом 20 хвилин, поки гриби не стануть дуже м'якими. Додати перловий цибулю і кип'ятити на повільному вогні ще 5 хвилин.
4. Змішати вершкове масло і борошно вилкою, додати його до Бургіньона. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні ще 10 хвилин. Якщо соус занадто рідкий, варіть його далі, щоб він загус до потрібної консистенції. Приправити до смаку сіллю і перцем.
5. Подавати грибний Бургиньон з яєчної локшиною і сметаною за бажанням, посипавши зеленою цибулею або зеленню петрушки.
Подібні рецепти
Бурякові котлети для дітей
Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...
Грибний борщ
борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...
Грибний холодний суп
Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...
Грибний жульєн за класичним рецептом
Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...
Грибний жульєн з вершками
Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...