Рецепт Печериці з плавленим сиром
Це дуже смачна закуска, яку легко приготувати і яка подається як гарячої, так і холодної. Прекрасно підходить і до святкової, і до буденної трапези, переконайтеся самі!
опис приготування:
Смачна і оригінальна закуска для свята готується дуже легко і просто. Капелюшки печериць можна фарширувати різними начинками, я ж розповім вам, як приготувати шампіньйони з плавленим сиром. Для цієї страви підійдуть плавлені сирки або м'який плавлений сир для бутербродів. готуємо?
1. Для цієї страви треба буде вибрати гриби з великої капелюшком. Акуратно відокремте ніжки від капелюшки. Ніжки дрібно нарізаємо.
2. чистий цибулю, дрібно нарізаємо його і обсмажуємо до готовності разом з ніжками грибів. Солимо і перчимо.
3. Чистимо і подрібнюємо часник.
4. Гриби з цибулею і часник можна подрібнити блендером. А можна залишити і так, якщо ви їх нарізали досить дрібно.
5. Змішуємо гриби з цибулею і часником з плавленим сиром до отримання однорідної маси.
6. Наповнюємо цією масою капелюшки грибів, викладаємо їх в змащену маслом форму для запікання.
7. Твердий сир натираємо на тертці, посипаємо їм нафаршировані капелюшки.
8. Ставимо запікатися в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 15, поки сир не зарум'яниться.
Можна додати в начинку свої улюблені ароматні трави, свіжу зелень. Гарного вам свята!
- печериці— 600-700 грам
- сир плавлений— 200 грам
- часник— 2-3 зубчиків
- сир твердий— 75 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(невелика)
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- сіль— 2 щіпки
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
1. Для цієї страви треба буде вибрати гриби з великої капелюшком. Акуратно відокремте ніжки від капелюшки. Ніжки дрібно нарізаємо.
2. чистий цибулю, дрібно нарізаємо його і обсмажуємо до готовності разом з ніжками грибів. Солимо і перчимо.
3. Чистимо і подрібнюємо часник.
4. Гриби з цибулею і часник можна подрібнити блендером. А можна залишити і так, якщо ви їх нарізали досить дрібно.
5. Змішуємо гриби з цибулею і часником з плавленим сиром до отримання однорідної маси.
6. Наповнюємо цією масою капелюшки грибів, викладаємо їх в змащену маслом форму для запікання.
7. Твердий сир натираємо на тертці, посипаємо їм нафаршировані капелюшки.
8. Ставимо запікатися в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 15, поки сир не зарум'яниться.
Можна додати в начинку свої улюблені ароматні трави, свіжу зелень. Гарного вам свята!
Подібні рецепти
Печериці під сиром в духовці
Суп готую зі свіжих і сушених грибів, так смак більш насичений і інтенсивний. М'яку консистенцію і смак йому додає плавлений сир. розповім, як приготувати суп з печериць з сиром плавленим. опис приготування: Такий суп краще подавати зі житнім домашнім хлібом або сухариками. суп легкий, добре з...
Суп з копченою куркою і плавленим сиром
Суп з плавленим сиром — відмінний варіант для швидкого обіду або вечері. Коли я приходжу з роботи і у мене немає бажання довго стояти біля плити, я варю суп з плавленим сиром. Моїй родині він дуже подобається! опис приготування: Цей суп не вимагає ніякого бульйону — просто покладіть в нього на...
Суп з печерицями та плавленим сиром
Поєднання молочного смаку з насиченим грибним є класичним, тому пропонуємо рецепт, як приготувати суп з печерицями та плавленим сиром. Смак виходить збалансованим і тонким. опис приготування: В цьому супі витримано ідеальне поєднання насиченого грибного смаку печериць і легкої вершкової нотки ...
Грибний суп з печериць з плавленим сиром
Коли не знаєте, що б смачненького приготувати на обід, на допомогу прийде цей досить простий рецепт грибного супу з шампіньйонів з плавленим сиром і курячим філе. ситно, апетитно і дуже просто. опис приготування: В даному випадку рецепт приготування грибного супу з шампіньйонів з плавленим сир...
Суп грибний з плавленим сиром
Обожнюю грибний суп з плавленим сиром. це, начебто, дуже просте, нехитре блюдо з бюджетних інгредієнтів, але смак — неповторний. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Даний суп не з найпростіших, тому доведеться розташовувати годинку, а може навіть з хвостиком на його приготува...