Рецепт Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем
Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки.
кількість порцій: 6
- курячі грудки без шкіри— 3 штуки
- суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку)
- паста Феттучини— 450 грам
- оливкова олія— 2 Ст. ложки
- вершкове масло— 2 Ст. ложки
- зелений болгарський перець— 1 штука
- червоний болгарський перець— 1 штука
- великий червоний лук— 1/2 штуки
- часник— 3 зубчики
- помідор— 4 штуки
- жирні вершки— 1 Склянка
- каєнський перець— — За смаком
- мелений чорний перець— — За смаком
- сіль— — За смаком
- зелень петрушки— — За смаком
2. нагріти 1 столову ложку оливкової олії і 1 столову ложку вершкового масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати половину курки в один шар. Обсмажити до коричневого кольору з одного боку, приблизно 1 хвилину. Перевернути на іншу сторону і обсмажувати ще хвилину. Вийняти шумівкою і покласти на тарілку. Повторити з залишилася куркою. Викласти на тарілку.
3. Збільшити вогонь до сильного. Додати оливкове масло і вершкове масло. Коли олія нагріється, додати перець, цибуля і часник. Додати суміш спецій сіль (якщо необхідно). Смажити на дуже сильному вогні протягом 1 хвилини, акуратно помішуючи.
4. Додати помідори і готувати ще 30 секунд. Викласти всі овочі на тарілку.
5. Влити вино і курячий бульйон. готувати від 3 до 5 хвилин на дуже сильному вогні.
6. Зменшити вогонь до середнього і влити вершки, помішуючи віночком. Варити соус на середньому вогні кілька хвилин, поки він не почне густіти. Додати мелений чорний перець, кайенский перець і сіль за смаком. Соус повинен бути гострим.
7. Додати курку і овочі в соус. Перемішати і готувати протягом 1-2 хвилин.
8. Додати Феттучіні і перемішати. Посипати нарізаною свіжою петрушкою і подавати.
Подібні рецепти
Зелений суп з яєчним суфле
Рецепт приготування пасти феттучині з обсмаженими у вершковому маслі креветками і соусом з курячого бульйону і вершків. опис приготування: Ароматна паста з креветками і вершковим соусом готується за лічені хвилини. пасти феттучині— 120 грам креветок— 330 грам солі— 1 Чайна ложка свежемолото...
Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою
Рецепт приготування пасти Феттучіні зі спаржею, шматочками шинки, часником, грибами кремини, зеленим горошком, вершками, помідорами чері, сиром Пармезан і зеленою цибулею. опис приготування: Ніжна вершкова паста з шинкою, спаржею, грибами і помідорами дуже ситна і смачна. тонкої спаржі— 240...
Феттучині
довга, плоска і при цьому широка паста в Італії зветься фетучіні. Завдяки своїм смаковим якостям вона стає прекрасним гарніром як до м'яса, рибі і креветок, так і до овочів. опис приготування: Фетучіні найкраще подавати до столу, посипаною зверху зеленню і твердим сиром. Такий варіант рецепта ...
Сендвічі з болгарським перцем
Легкі вегетаріанські сендвічі з болгарським перцем чудова літня закуска. Я думаю в першу чергу сендвічі оцінять жінки. Я просто насолоджуюся ними. Це зібрання всіх моїх улюблених інгредієнтів! опис приготування: Щоб приготувати сендвічі з болгарським перцем буде потрібно якийсь час і трохи зус...
Філе курки з болгарським перцем
З філе курки і болгарського перцю виходить смачний і дуже красивий рулет. Його можна подавати як в якості гарячого блюда, так і різати на закуску або використовувати в приготуванні бутербродів. опис приготування: Солі можна взагалі не використовувати, т.к. шинка досить солона. Як приготувати ф...