Рецепт Шашлик з ківі
Шашлик з ківі. Що це? Насправді це дуже смачний шашлик, який маринуємо в ківі стає фантастично ніжним, соковитим і смачним. головна перевага — маринується шашлик всього півгодини!
опис приготування:
Рецепт шашлику з ківі дуже простий. Якщо вам здається, що в цьому є щось екзотичне, то ви помиляєтеся. Ківі на смак шашлику ніяк не впливає. На нього швидше впливає смак прянощів, які ви додаєте при маринаду.
Весь сік цього рецепта полягає в тому, що маринуючи шашлик з ківі, ви економите час. Маринується м'ясо всього 30 хвилин. Ківі має таку ферментом, який дозволяє за 2 години шматок жорсткого м'яса перетворити в фарш. Так що будьте обережні, не тримайте м'ясо 2 годинник з ківі. достатньо всього 30 хвилин. Тому, якщо ви з якоїсь причини не встигли замаринувати м'ясо перед пікніком, не впадай у відчай — ківі вам допоможе розм'якшити м'ясо буквально за дві секунди.
Бажаю удачі!
- Свинина— 2 кілограма(шия)
- Цибуля— 4-5 штук
- ківі— 1-2 штук
- сіль, перець, приправи— — За смаком
- свіжа зелень— — За смаком(чим більше, тим краще)
Шматок м'яса гарненько промиваємо, просушиваем и нарезаем на кусочки средней величины. Очень важно хорошо нарезать мясо, ведь если куски будут большие — не прожарятся, а якщо маленькі, то высохнут.
Мясо укладываем в удобную посуду, к нему высыпаем полукольцами нарезанный лук. добре солимо, перчим, добавляем специи по вкусу и мелко нарубленную зелень.
Затем очищаем от кожуры киви, трем его на терке или мелко нарезаем и добавляем к мясу. Все хорошенько смешиваем руками, накрываем крышкой и маринуем всего пол часа! Це важливо!
После того как наше мясо замариновалось, подготавливаем сильные угли и достаем шампуры.
Достаточно плотно друг к другу нанизываем кусочки мяса. Цибуля советую жарить отдельно.
Угли равномерно разравниваем и выкладываем шашлык. Жарим мясо около 20-30 хвилин, зависит от жара углей. Не забываем время от времени переворачивать шампуры.
Подаем наш шашлык со свежими овощами, зеленню, пивом, кетчупом и хорошим настроением. Смачного:)
Подібні рецепти
Шашлик з яловичини з ківі
Привіт всім любителям смачних і оригінальних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати шашлик на ківі. ніжний, соковитий, ароматний з яскравою фруктовою ноткою. хочете випробувати? готуємо! опис приготування: Тепер вам відомий рецепт приготування смачного шашлику з різних видів м'я...
Фруктовий салат з ківі
Свіжий фруктовий салат з ківі — це сонячне літо у вашій тарілці. Найпростіший в приготуванні, але екзотичний за смаком — так можна охарактеризувати цей салат з ківі. опис приготування: По перше, фруктовий салат з ківі — це дійсно дуже смачно. головне — щоб всі фрукти були першої свіжості, тоді...
Соус з ківі
Соус з ківі — один з найцікавіших соусів! його смак, присмачений ягодами журавлини, гострий, пікантний і трохи кислуватий добре підходить до м'ясних страв, особливо до таких, як свинина і баранина! опис приготування: Соус з ківі робиться дуже легко і швидко. Ви самі можете регулювати його піка...
Шашлик гармошкою
Шашлик збирає всю родину або велику компанію друзів. Можна зробити традиційний або трохи поекспериментувати з його формою. Розповідаю про рецепт, як приготувати шашлик гармошкою. опис приготування: Для приготування м'ясо потрібно нарізати НЕ шматочками, а смужками. Підійде будь-яке м'ясо: куря...
Шашлик з баранини по-кавказьки
Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...