Рецепт Фарш в мультиварці
Якщо після готування, скажімо, котлет, у вас залишився розморожений фарш — не поспішайте ховати його! Адже можна дізнатися, як приготувати фарш в мультиварці швидко і смачно, та ще й з гарніром відразу! смачно!
опис приготування:
Як ви можете переконатися, рецепт приготування фаршу в мультиварці з гарніром з макаронів дуже простий і вдалий — від вас буде потрібно мінімум зусиль, щоб приготувати повноцінну італійську пасту на обід! хай щастить!
- макарони— 600 грам
- фарш— 400 грам
- сир твердий— 100 грам
- Томатна паста— 3 Ст. ложки
- спеції— 1 За смаком
- сіль— 1 За смаком
- перець— 1 За смаком
2. Ось так він повинен виглядати в готовому вигляді.
3. Засипаємо макарони і заливаємо водою, щоб вона покривала всі інгредієнти. В режимі "; Гасіння" тримаємо на 8 хвилин більше, ніж написано на упаковці ваших макаронів. Додамо томатну пасту, сіль, перець, спеції.
4. Коли мультиварка подасть сигнал про готовність, натираєте сир на дрібній тертці і кожну порцію посипаете.Готово!
Подібні рецепти
Баранячий фарш
Сьогодні ми перенесемося в одну з таверн Греції і спробуємо приготувати фарш з овочами за мотивами грецької національної страви, ну а оскільки часу не завжди вистачає, готуватимемо в мультиварці. опис приготування: Спочатку ми зробимо фарш, промиємо, Чистий і narezhem їсти фрукти. А потім почн...
Фарш з грибів і спецій
Рецепт грибний фарш — приготування фаршу з грибів, крекерів, петрушки, сиру, вершків, чебрецю і естрагону. Фарш можна використовувати в якості начинки для риби. опис приготування: подрібнити часник. У великій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло. Між іншим, в кухонному комбай...
Фарш з грибів, каштанів і ковбаси
Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку. опис приготування: Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин. Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скори...
Фарш з хліба і ковбаси
Рецепт приготування фаршу зі свинячої ковбаси на курячому бульйоні. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді смажити свинячу ковбасу (и гусиные потроха, якщо використовуються) на середньому вогні, часто помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викл...
Фарш з курячих сердечок
вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...