Рецепт Шоколадні мафіни з вершками і вишнею
Рецепт приготування мафінів з какао, кореневих пивом, збитими вершками, ванільним морозивом і вишнею мараскино. Кореневе пиво - газований напій, виготовлений з кори дерева сассафрас.
кількість порцій: 6-8
- какао— 1 Склянка(мафіни)
- сода— 1 1/4 чайних ложки(мафіни)
- сіль— 1 Чайна ложка(мафіни)
- великі яйця— 2 штуки(мафіни)
- цукрова пудра— 3 Ст. ложки(прикраса)
- ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки(прикраса)
- ванільне морозиво— 1 штука(прикраса (по бажанню))
- мараскинова вишня— 6-8 штук(прикраса (по бажанню))
2. У великій мисці змішати борошно, соду і сіль разом. У невеликій мисці збити яйця, потім додати в охолоджену суміш какао, перемішати. Додати масу в суміш борошна і перемішати. Тісто буде злегка з грудками, так і має бути. Якщо ви будете його збивати, воно стане жорстким.
3. Заповнити паперові вкладиші в формі тестом приблизно на 2/3 — 3/4 обсягу.
4. Випікати маффіни близько 17 хвилин. Викласти на решітку до повного охолодження.
5. Збити вершки з цукровою пудрою міксером в мисці. Додати ванільний екстракт і перемішати. Спеціальної круглої ложкою зробити невелике заглиблення в центрі кожного маффіни і покласти туди трохи морозива.
6. За допомогою кондитерського шприца прикрасити маффіни збитими вершками, а потім викласти на кожен одну вишеньку. Відразу ж подавати. Зберігати маффіни в холодильнику.
Подібні рецепти
Куряча грудка в кефірі
У шоколадні кекси, які рекомендую вам я, вишня додається не як начинка, а замішується прямо в тісто. Це дуже смачно! Кекси виходять соковитими і солодкими. опис приготування: Шоколадні кекси з вишнею полюблять і дорослі, та діти. Відмінний десерт для кави і чаю. І навіть для кремового лікеру. ...
Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування шоколадних мафінів з глазур'ю з вершкового масла, вершкового сиру, цукрової пудри і ванілі. опис приготування: Ці святкові мафіни красивого червоного кольору всередині прикрасять ваш стіл. какао— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки червоного харчового барвник...
Шоколадні мафіни з начинкою
Це дивовижне ласощі є одним з класичних французьких десертів. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати шоколадні маффіни з рідкої начинкою. Ви будете в захваті від результату! опис приготування: Мафіни з рідкої шоколадною начинкою — це смачна бомба, ідеально підходить до чаю і кави! Пере...
Шифоновий бісквіт з вишнею
Шифоновий бісквіт з вишнею — справжній кулінарний шедевр, гідний будь-якого свята. шифоновий бісквіт — це бісквіт, приготований з рослинним маслом. Він виходить вологим, ніжним, розсипчаста. опис приготування: Шифоновий бісквіт з вишнею можна випікати в мультиварці, для цього в чашу мультиварк...
Шоколадний Брауні з вишнею
Рецепт шоколадного Брауні в інтернеті я бачила вже давно, але все боялася його робити, мені здавалося, що це неймовірно складно і приготувати його зможуть тільки досвідчені кондитери. виявилося: все просто! опис приготування: Сьогодні пропоную вам перевірений і дуже простий рецепт, як приготу...