Рецепт Вершковий суп з молюсків

Рецепт Вершковий суп з молюсків
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування вершкового супу з молюсків з беконом і картоплею.

опис приготування:

У великій сковороді довести молюсків і 1 стакан води до кипіння. варити від 3 до 5 хвилин, поки молюски не відчиняться. Викласти в миску. Витягти м'ясо і крупно нарізати.

У великій каструлі смажити бекон на слабкому вогні до хрусткої скоринки, від 8 до 10 хвилин. Додати цибулю і селеру, готувати до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати чебрець, картопля, і 1 чашку води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки картопля не стане м'яким, близько 20 хвилин.

1 чашку приготовленої суміші збийте в блендері до однорідного стану. Додати пюре назад в суп, додати вершки. Варити на повільному вогні приблизно 5 хвилин.

Додати молюсків і соус, приправити сіллю і перцем.


  • молюсків— 600 грам
  • бекону, дрібно нарізаних— 2 скибочки
  • середня цибулина, дрібно нарізана— 1 штука
  • великий селера, дрібно нарізаний— 1 штука
  • нарізаного свіжого чебрецю— 1 Чайна ложка
  • молодої картоплі, очищеного і порізаного— 600 грам
  • жирних вершків— 3/4 склянки
  • крапля гострого соусу, наприклад, табаско— 1 штука
  • сіль і мелений перець— 1 За смаком
У великій сковороді довести молюсків і 1 стакан води до кипіння. варити від 3 до 5 хвилин, поки молюски не відчиняться. Викласти в миску. Витягти м'ясо і крупно нарізати.

У великій каструлі смажити бекон на слабкому вогні до хрусткої скоринки, від 8 до 10 хвилин. Додати цибулю і селеру, готувати до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати чебрець, картопля, і 1 чашку води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки картопля не стане м'яким, близько 20 хвилин.

1 чашку приготовленої суміші збийте в блендері до однорідного стану. Додати пюре назад в суп, додати вершки. Варити на повільному вогні приблизно 5 хвилин.

Додати молюсків і соус, приправити сіллю і перцем.


Подібні рецепти

Суп з молюсків в стилі Нова Англія

Вершковий соус (оригінальний рецепт)

Дуже смачна страва яке є в меню популярних ресторанів. Вчимося готувати делікатес в домашніх умовах. опис приготування: Дуже смачна страва яке є в меню популярних ресторанів. Вчимося готувати делікатес в домашніх умовах. м'ясної жир— 2 Ст. ложки нарізану цибулю— 80 грам картопля— 450 грам му...

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...

Вершковий суп з білими грибами

Вершковий суп з білими грибами

Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...

Грибний вершковий суп

Грибний вершковий суп

Сучасний варіант приготування ароматного грибного супу з вершками. Смачний і ситний, легкий в приготуванні. Його можна приготувати з будь-яких грибів. Ніжний вершковий смак цього супу підкорить вас. опис приготування: Смачний і ароматний грибний суп можна приготувати не тільки восени, в пору з...

Вершковий грибний суп

Вершковий грибний суп

Вершковий грибний суп — чарівна штука. їдоках здається, що над його приготуванням ви працювали не менше двох годин — настільки суп смачний. Але насправді приготувати його можна за дві секунди! опис приготування: Ця страва — ще одна моя кулінарна знахідка. Вперше приготувати вершковий грибний с...