Рецепт Суп-локшина з куркою і білими грибами
Сьогодні я розповім Вам, як зварити суп-локшину. Деякі нюанси приготування зроблять Ваш суп ароматний і насиченим! Такий суп і на святковий стіл подати не соромно!
опис приготування:
Щоб грибний бульйон був більш насиченим, йому потрібно неодмінно дати настоятися. А локшину подають відразу ж по готовності. Як уникнути переварювання в цій ситуації? Дуже просто - відваріть локшину окремо!
- курячі гомілки— 6 штук
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(побільше)
- морква— 1 штука(середня)
- гриби білі— 300 грам
- гриби енокі— 1 пучок
- масло топлене— 1 Ст. ложка
- чебрець— 1 щіпка
- Лавровий лист— 1-2 штук
- Чорний перець— За смаком
- локшина— За смаком(краще домашня)
Паралельно на топленому маслі злегка Позолотіть залишився лук і морква, нарізані тонко.
Додайте білі гриби. Заморожені можна попередньо не розморожувати. Гриби злегка обсмажте або тушкуйте до розвитку яскравого аромату.
Посоліть бульйон і опустіть в нього пучок грибів енокі. Можна замінити їх дуже тонко нарізаними шампіньйонами. Завдання цих грибів - надати густоту супу перед добавкою благородних білих. варіть гриби 5-7 хвилин.
Опустіть в суп грибну піджарку. Додайте крупно потовчений чорний перець, листочок-другий лаврове листя і дрібку кмину. Я люблю додати ще трохи дуже тонко нашаткувати сирої цибулі. Прогрійте без кипіння ще пару хвилин. Дайте настоятися під кришкою не менше 20 хвилин на гарячій плиті.
Відваріть окремо домашню локшину, відкиньте на друшляк, дайте добре стекти і розкладіть по глибоких тарілках. Залийте супом і подавайте на стіл відразу ж, прикрасивши суп зеленню.
Подібні рецепти
Равіолі з білими грибами
Осінь - золота пора для збирання грибів, а що ж може бути смачніше гарячого, насиченого, ароматного грибного супу? Він кличе до обіду всю сім'ю! Пропоную рецепт, як приготувати суп з білими грибами. опис приготування: Для приготування грибного супу можна використовувати будь-які види грибів, в...
Вершковий суп з білими грибами
Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...
Суп із замороженими білими грибами
Сьогодні я розповім, як приготувати суп з замороженими білими грибами. Такий суп ви ще ніколи і ніде не пробували! Цей рецепт мені розповіла мама і я, з радістю, поділюся їм опис приготування: Перед подачею суп можна збагатити рубаними горішками кешью і тертим пармезаном. Суп дійсно виходить н...
Еклери з заварного тіста з білими грибами
Це дуже незвичайне і красиве блюдо, яке прикрасить собою будь-який святковий стіл: ніжні еклери з заварного тіста з сирно-грибною начинкою. Випічка не солодке, але повинна сподобається і діткам! опис приготування: Хочу порекомендувати вам цей класичний рецепт приготування еклерів з заварного т...
Яловичина з білими грибами
Яловичина з білими грибами — страва, підкорює з першого погляду! Яловиче м'ясо дуже добре поєднується з білими грибами, а якщо додати сюди вершки і згасити, виходить просто дивно смачно! опис приготування: Готуємо яловичину з білими грибами в домашніх умовах. Для приготування страви я використ...