Рецепт Яловичина каррі «Пананг»

Рецепт Яловичина каррі «Пананг»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 дн. 6 г. 0 хв.
Рецепт пряного м'ясного блюда. Тайська кухня.

опис приготування:

відміряти близько 3 столових ложок кокосового молока, залити в середню каструлю або казанок і нагріти. Додати пасту каррі і і гарненько перемішати. Варити до появи приємного аромату (4-5 хвилин).

Нарізати яловичу вирізку середніми смужками, кинути м'ясо в каструлю.

Гасити на повільному вогні близько 2 хвилин. Додати солодкий червоний перець, рибний соус і цукор. Кип'ятити на повільному вогні протягом декількох хвилин. На цьому етапі можна додати листя лимона або базилік, гасити на повільному вогні від 1 до 2 хвилин.

Зняти з вогню і посипати арахісом, додати чилі перець і трохи свіжого листя базиліка. Залити кокосовим молоком. Подавати з відвареним рисом.


  • яловичина— 450 грам(нарізати смужками)
  • червоний перець— 1 штука(великий, нарізати смужками)
  • кокосове молоко— 420 мілілітрів
  • красная паста карри— 2 Ст. ложки
  • рибний соус— 1-2 Ст. ложок
  • пальмовий цукор— 2 Ст. ложки
  • смажений арахіс— 2 Ст. ложки(злегка подрібнити)
  • листя лимона— 3-4 штук(можно заменить базиликом)
  • красный чили перец— 1 штука
  • відварений рис— 400 грам
відміряти близько 3 столових ложок кокосового молока, залити в середню каструлю або казанок і нагріти. Додати пасту каррі і і гарненько перемішати. Варити до появи приємного аромату (4-5 хвилин).

Нарізати яловичу вирізку середніми смужками, кинути м'ясо в каструлю.

Гасити на повільному вогні близько 2 хвилин. Додати солодкий червоний перець, рибний соус і цукор. Кип'ятити на повільному вогні протягом декількох хвилин. На цьому етапі можна додати листя лимона або базилік, гасити на повільному вогні від 1 до 2 хвилин.

Зняти з вогню і посипати арахісом, додати чилі перець і трохи свіжого листя базиліка. Залити кокосовим молоком. Подавати з відвареним рисом.


Подібні рецепти

Фрикадельки в червоному каррі

Картопляний суп з куркою

Рецепт приготування тайських фрикадельок в соусі "; Червоний каррі ";. опис приготування: 1. Відварити рис в підсоленій киплячій воді (відповідно до інструкцій на упаковці). Дрібно порізати цибулю. 2. Змішати свинячий фарш з цибулею, приправити сіллю і перцем. Зліпити з фаршу невеликі кульки, ...

Грибний суп каррі

Грибний суп каррі

багатий, ароматний суп. Рецепт приготування першої страви з грибів. опис приготування: 1. Нагріти сковороду на середньому вогні. Обсмажити цибулю до пом'якшення. Додати часник і злегка підсмажити до м'якості. 2. Додати гриби і половину порошку каррі, накрити кришкою, готувати близько 5 хвилин....

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина по-купецькому

Яловичина по-купецькому

Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...