Рецепт Суп грибний з лисичками
Дуже смачний грибний суп з лисичками. Якщо у кого-то гриби пішли в середині липня (як у нас), то цей рецепт як раз для вас .Сочетаніе грибного аромату і (кольорових) овочів робить цей суп ідеальним.
кількість порцій: 5-6
- Лісіцкі— 300 грам(в відвареному вигляді)
- картопля— 10 штук(трохи менше середнього)
- морквина— 1 штука(невелика)
- Цибуля— 1 штука
- горох— 1-1.5 склянки(свіжий, заморожений, консервований)
- Кукурудза— 0.5 склянки(консервована)
- брокколі— 0.75 склянки(я брав із замороженої суміші, свіжих не було)
- Цибуля зелена— 1 пучок
- зелень: кріп, петрушка— 2-3 Щепоток(перед подачею на стіл)
- Бульйон з лисичок— 1.5 L(бульйон після того, Відкриття, як лисиці.)
Бульйон від лисичок ставимо на вогонь (я додавав ще 0.5 води). Потім кип'ятити kidaem його Лисички, ріжемо картоплю не надто великими шматочками, відправляємо туди ж.
Поки все це справа вариться, нарізаємо морквину, злегка обсмажуємо її в малій кількості масла.
Після морквини злегка обсмажуємо цибулю. Поки смажиться цибуля, додаємо в каструлю разом з обсмаженою морквою горох, брокколі і кукурудзу.
Нарізану зелену цибулю відправляємо в каструлю після того, який смажився на сковорідці.
варимо хвилин 10 на слабкому вогні.
Потім залишаємо під кришкою хвилин на 5.
Перед подачею на стіл додамо дрібно нарізаний кріп або петрушку за смаком. Суп дуже смачний і зі сметаною, без, тут вже на любителя. Смачного!
Подібні рецепти
Крем-суп з кабачків з лисичками
У жаркий день завжди хочеться чогось холодного, в такому випадку пропоную приготувати смачний і корисний грибний суп, який можна подавати в холодному вигляді. опис приготування: Грибний холодний суп на воді — це відмінна альтернатива традиційної окрошка. Хто не любить кисломолочні продукти, пр...
Грибний холодний суп
Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...
Грибний крем суп по-фламандські
Кремоподібні супи - невід'ємна частина знаменитої французької кухні. Ця страва оцінять навіть найвибагливіші гурмани. ділюся рецептом, як приготувати грибний крем-суп по-фламандські. опис приготування: Цей крем-суп виходить дивно ніжним і насиченим. А естрагон допомагає максимально розкрити см...
Грибний крем-суп з печериць з вершками
Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...
Грибний крем-суп з печериць
Крем-суп — популярне французьке блюдо, готувати його можна з різних продуктів. Особливо смачний і вишуканий грибний суп з печериць з вершками і часником. Спробуйте це чудове блюдо! опис приготування: вважається, що ідеальний крем-суп має досить густу і однорідну консистенцію, тому в його приго...