Рецепти muscleman.com.ua

Яловичий язик з солоним огірком

Яловичий язик з солоним огірком

Ви любите яловичий язик? Тоді салат з мови з солоними огірками вам теж сподобається. Я додаю маринована цибуля та горошок, виходить ситно і смачно! Отже, дивіться мій рецепт і пробуйте! опис приготування: Яловичий язик краще заздалегідь відварити і гарненько остудити, тоді він легко ріжеться к...

Яловичина, запечена в духовці

Яловичина, запечена в духовці

Що може бути корисніше, ніж яловичина, ще й запечена? ніякого жиру, один суцільний білок:) рекомендую рецепт, як приготувати яловичину, запечену в духовці. І на обід, і на вечерю - відмінне блюдо! опис приготування: М'ясо необхідно використовувати виключно свіже, не морожене. Час приготування...

Холодець з яловичих хвостів

Холодець з яловичих хвостів

Холодець з яловичих хвостів я роблю з морквою. Хвости добре розварюються, чому бульйон виходить дуже насиченим. опис приготування: На два кілограми яловичих хвостів виходить п'ять літрів води. Раджу так само брати хвости цілком, біля основи хвоста завжди більше м'яса. 1. Отже, помийте і поруба...

Спрінг рол

Спрінг рол

Рецепт приготування рулетів з м'ясом і овочами. Тайська кухня. опис приготування: підготовка: Замочити сушені гриби і вермішель в невеликій мисці з водою. Розкачати тісто на тонкі квадрати (або купити готові коржі для рулетів). Підготувати свинячий фарш. Почистити моркву і картоплю. 1. Злити в...

Шашлик свинячий на кефірі

Торт рецепти «Майнкрафт»

Шашлик дуже соковитий і ароматний. Навіть чемпіона строгих дієт вдасться умовити з'їсти хоча б шматочок цієї страви. усередині м'яке, а зовні з засмаженою скоринкою м'ясо вб'є всіх наповал. опис приготування: Зробити смачний шашлик — це ціла наука, адже не так легко підібрати м'ясо, зробити ма...

Суп з цвітною капустою і фрикадельками

Суп з цвітною капустою і фрикадельками

Дуже смачний суп з цвітною капустою і фрикадельками. Поєднання інгредієнтів в даному супі робить його дуже насиченим і неймовірно живильним. Ідеально підійде для сімейного обіду! опис приготування: Приготуємо суп з цвітною капустою і фрикадельками в домашніх умовах. У киплячий бульйон опускаєм...

Шоколадні цукерки «сніжинка»

Шоколадні цукерки «сніжинка»

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, как приготовить шоколадные конфеты "Снежки". Это белый трюфель, который получается невероятно вкусным и красивым. Такие конфеты отлично подойдут для детских праздников. опис приготування: Всегда лучше, вкуснее и интереснее, если конфеты приготовлены дома. Тому я ...

Шашлик з кролика

Шашлик з кролика

Шашлик з кролика — легке, некалорійне блюдо, яке готувати зовсім нескладно. Маринувати м'ясо цієї тварини слід близько 4 годин, а в іншому, ніяких наворотів. Все просто і геніально опис приготування: Шашлик з кролика з даного рецептом виходить дуже ніжним і незвичайним за смаком. куди оригінал...

Ельзаський яблучний пиріг

Ельзаський яблучний пиріг

Рецепт приготування французького яблучного пирога з заварним кремом і глазур'ю. опис приготування: Пиріг буде набагато смачніше, якщо він постоїть деякий час після випічки. Яблука в цьому пирозі також можна замінити грушами, персиками або абрикосами. солодких яблук— 450 грам корочка для пиро...

Яловичина з цибулею і морквою

Яловичина з цибулею і морквою

Яловичина з цибулею і морквою завжди безпрограшна блюдо, тому що, щоб точно добре приготувати яловичину, її треба згасити. Беріть яловичину молоду, краще телятину. М'ясо яловичину дуже корисно. опис приготування: Яловичина з цибулею і морквою довго гаситься, але вогонь робіть дуже маленьким, щ...

Гирос з картоплею і сиром Фета

Гирос з картоплею і сиром Фета

Рецепт приготування гіроса з грецьким йогуртом, огірками, часником, картоплею, сиром Фета, цибулею, салатом і помідорами. опис приготування: Гирос - блюдо грецької кухні, російським аналогом якого є шаурма або шаверма. середній огірок— 1 штука часнику— 9 зубчиків(8 цілих, 1 подрібнений) олив...

Суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані)

Суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані)

Такий простий і легкий суп користується великим попитом в китайських ресторанах. Чому б не приготувати його будинку? повірте, у вас вийде нітрохи не гірше, а навіть краще! Приємних вам клопоту на кухні! опис приготування: Яєчний суп виходить ніжним, легким і в той же час досить ситним. Відмінн...

Яловичі відбивні з часником

Яловичі відбивні з часником

Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте! опис приготування: Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені ...

Спагеті з беконом і білим вином

Спагеті з беконом і білим вином

Рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, часником, білим вином, сиром пармезан і петрушкою. опис приготування: нарізати цибулю, тонко нарізати бекон. Відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону 1 / 4 чашки макаронної рідини. Пове...

Щука в сметані

Щука в сметані

смачна, ніжна, з вершковим смаком сметани… Чи не щука, а принадність. Цей простий рецепт щуки в сметані доведе, що м'ясо щуки зовсім не сухий, просто потрібно вміти правильно його приготувати. опис приготування: Цей класичний рецепт щуки в сметані додасть у ваше меню вибрати останній смачна ст...

Щи курячі

Щи курячі

Рецепт приготування російських щей з курячими стегенцями, картоплею, свіжою капустою, помідором, морквою, цибулею, зеленим горошком і болгарським перцем. опис приготування: Справжні російські щі варяться з яловичини, але не завжди є необхідна кількість часу на приготування яловичого бульйону. ...

Хліб з гарбузом

Хліб з гарбузом

Хліб з гарбузом — ще один оригінальний спосіб використання цього чудового овочу в кулінарії. Цей свіженький домашній хліб з гарбузом дасть фору будь-якому покупному. Спробуйте! опис приготування: Я взагалі, в принципі, дуже люблю домашній хліб. мабуть, жодне домашнє блюдо не сприймається з так...

Суп з квасолею і свининою

Суп з квасолею і свининою

Рецепт приготування супу з квасолею, свининою, солодким болгарським перцем, курячим бульйоном, чебрецем і червоною цибулею. опис приготування: Цей густий ситний суп добре подавати з кукурудзяним хлібом. солоної свинини— 330 грам цибулина— 1 штука болгарський перець— 1 штука квасолі— 900 грам...

Гриби в томатному соусі

Гриби в томатному соусі

Гриби в томатному соусі — просте, але смачне і дешеве блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в якості гарніру. Спробуйте! опис приготування: Гриби в томатному соусі можна приготувати з гострими нотками або пряними. До грибів відмінно підійдуть спагетті, каші, страви з картоплі. Подавай...

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...