Рецепт Фаршировані капелюшки з кетчупом

Рецепт Фаршировані капелюшки з кетчупом
Кількість порцій: 7-10 Час приготування: 40 хв.
Невеликі закуски на святковому столі завжди користуються великим попитом і зникають миттєво. Фаршировані печериці - одна з найсмачніших гарячих закусок. Запрошую до столу!

опис приготування:

У начинку можете додати за смаком часник, невеликі шматочки болгарського перцю або суху паприку. У покроковому рецепті розповім вам докладно, як приготувати фаршировані капелюшки з кетчупом.

  • печериці— 7-10 штук(великі)
  • Цибуля ріпчаста— 0,5 штуки
  • кетчуп— 1-2 Ст. ложок(EA & Quot; Maxeev »" без цукру і крохмалю)
  • крем— 2 Ст. ложки(низькокалорійна або соєве)
  • сир твердий— 50 грам
  • зелень— За смаком
  • сіль— За смаком
Фаршировані капелюшки з кетчупом - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Гриби помийте і обсушіть паперовим рушником.

Фаршировані капелюшки з кетчупом - фото крок 2 За допомогою чайної ложки з грибів видаліть ніжки.

Фаршировані капелюшки з кетчупом - фото крок 3 Ніжки і очищену цибулю дрібно наріжте. Тушкуйте на сковороді в невеликим кількості води. Додати сіль за смаком. Гасіть до випаровування рідини. Потім трохи остудіть і додайте сметану.

Фаршировані капелюшки з кетчупом - фото крок 4 Капелюшки грибів викладіть у форму для запікання. У кожну капелюшок додайте кетчуп і розподіліть за допомогою кулінарної кисті.

Фаршировані капелюшки з кетчупом - фото крок 5 Наповніть гриби приготовленої начинкою.

Фаршировані капелюшки з кетчупом - фото крок 6 Посипте натертим на дрібній тертці сиром. запікайте 20-25 хвилин при температурі 190 градусів. Готові гриби прикрасьте рубаною зеленню і подавайте до столу.

Фаршировані капелюшки з кетчупом - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані грибні капелюшки

Farofa

Гриби часто використовую не тільки для основних страв, а й для закусок. Запікаю їх на грилі або в духовці, мариную або фарширую. Розповім про останньому способі, як приготувати фаршировані грибні капелюшки. опис приготування: Якщо хочете фарширувати капелюшки, вибирайте великі або середні за р...

Фаршировані капелюшки печериць

Фаршировані капелюшки печериць

Коли попереду торжество або романтичну вечерю, хочеться чогось неординарного. Пропоную вам спробувати нафарширувати капелюшки печериць. Смачно і дуже красиво. те, що і було потрібно! опис приготування: гриби — чудове блюдо. Але збирати самим їх можна, тільки якщо відмінно розбираєшся в грибах....

Фаршировані печериці з кетчупом

Фаршировані печериці з кетчупом

Ділюся рецептом нескладної закуски з печериць і тофу. Обидва продукти низькокалорійні, а тофу ще й містить багато білка. Виходить дуже смачно, без відчуття тяжкості в шлунку. Блюдо підійде для діабетичного харчування. опис приготування: Для того, щоб начинка була соковитою і смачною, я заправл...

Соєве м'ясо по-монгольські з кетчупом

Соєве м'ясо по-монгольські з кетчупом

Хочу поділитися з вами рецептом соєвого м'яса по-монгольські. це, мабуть, кращий спосіб приготування соєвого текстура! Він виходить соковитим, насиченим за смаком і дуже смачним! Таке блюдо ідеально підходить для пісного меню. опис приготування: Головна ідея цього рецепта - на початку обсмажит...

Суп з помідорами, сиром і кетчупом

Суп з помідорами, сиром і кетчупом

Ділюся рецептом легкого супу на основі помідорів. Він виходить ніжним, вершковим і неймовірно смачним! Подавайте його з підсушеним на сковороді багетом і насолоджуйтеся! опис приготування: Для приготування знадобляться стиглі томати, сир і кетчуп. Якщо хочете зробити суп ситніше, додайте банку...