Рецепт Соте з баклажанів з перцем
У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте!
опис приготування:
Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин після приготування або ж повністю остудіть. Можна зробити до нього часникові грінки з білого або житнього хліба, а також подати з шматочком свіжого. Я використовую міні баклажани, проте, підійдуть і звичайні, тільки без кісточок.
- міні баклажани— 4 штуки
- Червоний перець— 0,5 штуки
- часник— 1 зубчик
- Рослинна олія— За смаком
2. Розріжте кожен баклажан навпіл. Якщо використовуєте великі овочі, наріжте великими шматочками.
3. Розігрійте сковороду з декількома краплями рослинного масла, викладіть баклажани зрізом вниз.
4. Через пару хвилин переверніть баклажани, додайте нарізаний кубиками перець і крупно рубаний часник, обсмажуйте кілька хвилин.
5. Перекладіть овочі в тарілку і подавайте до столу відразу або після охолодження. Смачного!
Подібні рецепти
Куряче соте
Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса! опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, щ...
Соте з баклажанів в мультиварці
Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка. опис приготування: Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і...
Соте з баклажанів
Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...
Соте з печериць
Соте з печериць може стати як гарніром, так і закускою. В будь-якому випадку, це блюдо дуже смачне і відмінно поєднується з багатьма іншими. Готується просто і швидко. опис приготування: Соте з печериць виходить пікантним, завдяки часнику і перцю чилі. В цьому — суть закуски: порушити апетит п...
Соте з червоної капусти
Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...