Рецепт Солодкий картопля з яблуками
Рецепт приготування пюре з батату з вершками, яблучним соусом і імбиром.
опис приготування:
Розігріти духовку до 190 градусів. Впорядкувати картопля на аркуші випічки Випікати до готовності, 1 час 10 хвилин — 1 час 20 хвилин. Вийняти з духовки і дати охолонути.
Розрізати кожен картопля поздовжньо. Видалити шкірку і збити в мисці електричним міксером. Додати 2 столові ложки вершкового масла і вершків, перемішати на середній швидкості до отримання однорідної маси. Змішати з яблучним соусом і імбиром, приправити сіллю і перцем.
Викласти картопляну суміш в жаростойкое блюдо. випікати близько 10 хвилин.
Тим часом об'єднати яблука з цукром в мисці. розтопити залишилися 2 столові ложки вершкового масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати яблучну суміш і готувати, помішуючи, поки яблука не набудуть карамельний відтінок, близько 10 хвилин.
Готову картопляну масу вийняти з духовки, викласти зверху яблука і подавати.
- великих солодких картоплі, проколотых вилкой— 4 штуки
- жирних вершків— 2 Ст. ложки
- тертого свіжого імбиру— 2 чайних ложки
- солі— 1 Чайна ложка
- мелений перець— — За смаком
- яблука, очищених і нарізаних— 2 штуки
- цукру— 3 Ст. ложки
Розрізати кожен картопля поздовжньо. Видалити шкірку і збити в мисці електричним міксером. Додати 2 столові ложки вершкового масла і вершків, перемішати на середній швидкості до отримання однорідної маси. Змішати з яблучним соусом і імбиром, приправити сіллю і перцем.
Викласти картопляну суміш в жаростойкое блюдо. випікати близько 10 хвилин.
Тим часом об'єднати яблука з цукром в мисці. розтопити залишилися 2 столові ложки вершкового масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати яблучну суміш і готувати, помішуючи, поки яблука не набудуть карамельний відтінок, близько 10 хвилин.
Готову картопляну масу вийняти з духовки, викласти зверху яблука і подавати.
Подібні рецепти
Mінтай в клярі на сковороді
Вишукана святкова закуска з солодкої картоплі з чорною ікрою. опис приготування: Почистити і нарізати солодкий картопля на круглі скибочки. Промазати оливковою олією (за допомогою пензлика). Запікати в духовці при 220 C протягом 15 хвилин, до хрусткої скоринки. змішати 2 столові ложки дрібно н...
Солодкий картопля з йогуртом і коріандром
Простий рецепт приготування картопляних пиріжків з йогуртом і коріандром. опис приготування: Смачний і простий рецепт закуски з картоплі. Гості неодмінно оцінять і полюблять це блюдо. відвареної солодкий картопля— 2 штуки кокосове молоко— 5 Ст. ложок листя кінзи— 2 Ст. ложки мука— 2 Ст. ложк...
Солодкий картопля з горіхами і сиром
Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з горіхами пекан, цибулею, селерою, петрушкою, журавлиною і гірчицею. опис приготування: Ця оригінальна закуска із солодко-пряний смак займе гідне місце в святковому меню. солодкої картоплі— 650 грам оливкового масла— 4 Ст. ложки підсмажених г...
Солодкий картопля з калі і рікоттою
Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з капустою калі, часником і рікоттою. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Наколоти картоплю виделкою. Викласти картоплю на аркуші для випічки і змастити з 1 столовою ложкою олії. випікати від 45 хвилин 1 годину ,поки картоп...
Солодкий картопля з кокосом, гранатом и лаймом
Додайте тропічний аромат солодкого картоплі за допомогою кокосової стружки, зерен граната і скибочок лайма. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Рівномірно впорядкувати солодка картопля на деку, проколоти виделкою і випікати в духовці до м'якості, близько 45 хвилин. Дати карто...