Рецепт Холодець з яловичих хвостів
Холодець з яловичих хвостів я роблю з морквою. Хвости добре розварюються, чому бульйон виходить дуже насиченим.
опис приготування:
На два кілограми яловичих хвостів виходить п'ять літрів води. Раджу так само брати хвости цілком, біля основи хвоста завжди більше м'яса.
1. Отже, помийте і порубати хвости. Викладіть їх в каструлю і залийте водою.
2. До хвостів киньте чищений цибулю і моркву.
3. Варити яловичі хвости необхідно 9 годин спочатку на середньому, а потім на повільному вогні. Як тільки овочі зваряться, вийміть їх і зменшіть вогонь. Слідкуйте за тим, щоб бульйон не кипів і не вирував. Інакше він вийде темним.
4. Як ви розумієте, холодець з яловичих хвостів краще готувати в вихідний день. Коли ви можете провести 9 годин вдома, стежити за тим, як вариться бульйон. для 9 годин в бульйоні майже розчиняються хрящики, що робить його ще більш густим і насиченим. Бульйон для холодцю повинен бути липким, тому періодично перевіряйте його на готовність.
5. Моркву наріжте пластинами і відкладіть в окрему тарілку. Ми будемо її використовувати для холодцю.
6. Відокремте м'ясо від кісток і залишилися хрящиків.
7. Подрібніть м'ясо через м'ясорубку або порубати ножем разом з часником. поперчіть.
8. Викладіть м'ясо в форму для холодцю, зверху покладіть моркву і залийте бульйоном.
9. Поставте в холодильник мінімум на 4 годину, до повного застигання.
Ваш холодець з яловичих хвостів готовий! Смачного!
- яловичі хвости— 2 кілограма
- Ріпчаста цибуля— 1-2 штук
- часник— 3 зубчики
- Горошки чорного перцю— 1 Чайна ложка
- пучок кропу— 1 штука(Невеликий.)
- морква— 3 штуки
1. Отже, помийте і порубати хвости. Викладіть їх в каструлю і залийте водою.
2. До хвостів киньте чищений цибулю і моркву.
3. Варити яловичі хвости необхідно 9 годин спочатку на середньому, а потім на повільному вогні. Як тільки овочі зваряться, вийміть їх і зменшіть вогонь. Слідкуйте за тим, щоб бульйон не кипів і не вирував. Інакше він вийде темним.
4. Як ви розумієте, холодець з яловичих хвостів краще готувати в вихідний день. Коли ви можете провести 9 годин вдома, стежити за тим, як вариться бульйон. для 9 годин в бульйоні майже розчиняються хрящики, що робить його ще більш густим і насиченим. Бульйон для холодцю повинен бути липким, тому періодично перевіряйте його на готовність.
5. Моркву наріжте пластинами і відкладіть в окрему тарілку. Ми будемо її використовувати для холодцю.
6. Відокремте м'ясо від кісток і залишилися хрящиків.
7. Подрібніть м'ясо через м'ясорубку або порубати ножем разом з часником. поперчіть.
8. Викладіть м'ясо в форму для холодцю, зверху покладіть моркву і залийте бульйоном.
9. Поставте в холодильник мінімум на 4 годину, до повного застигання.
Ваш холодець з яловичих хвостів готовий! Смачного!
Подібні рецепти
Холодець з яловичих ніг
холодець — одне з блюд, згадка про який асоціюється з Новим роком та Різдвом. У кожної господині свій рецепт цього прекрасного страви. Я пропоную приготувати холодець з яловичих литок. опис приготування: Холодець з яловичих литок, на мій погляд, найсмачніший з усіх видів цієї закуски. Готувати...
Суп з бичачих хвостів
В Іспанії, по toreadorov і фламенко, дуже популярний і любимо суп з бичачих хвостів. У дорогих столичних ресторанах кухарі не гребують готувати цю страву. Приготуємо-ка і ми суп з бичачих хвостів! опис приготування: В Іспанії страви з бичачих хвостів подаються практично в кожному ресторані або...
Суп з яловичих реберець
Яловичі ребра ідеально підходять для гасіння і приготування перших страв на основі наваристого ароматного бульйону, тому рецепт супу з яловичих реберець — для мене один з улюблених. ділюся! опис приготування: Яловичина для мене з самого дитинства — улюблений вид м'яса. Як зараз пам'ятаю мамин ...
Суп на яловичих реберця
Сьогодні варю філліпінскіе суп «була», або суп на яловичих реберця, тому відразу ж розповідаю, як його приготувати. Суп розрахований на любителів «гарячіше», в кінці кожен додає гострий перець. опис приготування: Суп на яловичих реберця - корисна їжа, головне, щоб м'ясо добре приготувалося і с...
Шашлик з яловичих реберець
М'який і соковитий шашлик з яловичини для великої і дружної компанії опис приготування: Багато хто боїться робити шашлик з яловичини — і жорстка вона, і готувати довго. звичайно, яловичина готується довше, ніж свинина. Але смак у яловичого шашлику інший, вам його треба обов'язково спробувати. ...