Рецепт Щи курячі

Рецепт Щи курячі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування російських щей з курячими стегенцями, картоплею, свіжою капустою, помідором, морквою, цибулею, зеленим горошком і болгарським перцем.

опис приготування:

Справжні російські щі варяться з яловичини, але не завжди є необхідна кількість часу на приготування яловичого бульйону. Тут вам на допомогу прийде курка, яка готується дуже швидко. Щи з нею виходять ніжними, ароматними і не менш смачними, ніж з яловичиною. До того ж курячий бульйон завжди славився своїми цілющими властивостями.

  • курячі стегенця— 2 штуки
  • kartofelin— 5 штук
  • свіжої капусти— 300 грам
  • морква— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • зелений горошок— За смаком
  • болгарський перець— 1 штука
  • соняшникова олія— За смаком
  • сіль і чорний перець горошком— За смаком
  • лавровий лист— За смаком
  • крем— За смаком
щи курячі - фото крок 1 1. Курячі стегенця залити водою і довести до кипіння. зменшити вогонь, посолити і варити до готовності, близько півгодини. Дістати курку з бульйону. Відокремити м'ясо від шкіри і кісток і подрібнити.

щи курячі - фото крок 2 2. Додати в бульйон очищену і нарізану кубиками картоплю і варити близько 15 хвилин.

щи курячі - фото крок 3 3. Додати нашатковану капусту, нарізаний помідор і зелений горошок, готувати 10-15 хвилин.

щи курячі - фото крок 4 4. Ріпчасту цибулю нарізати кубиками. Крупно натерти моркву. Болгарський перець нарізати тонкими шматочками. Нагріти олію у великій сковороді, додати нарізані овочі і обсмажити до готовності.

щи курячі - фото крок 5 5. Додати обсмажені овочі і шматочки курки. Додати сіль і варити 10 хвилин. для 5 хвилин до готовності додати лавровий лист і перець горошком.

щи курячі - фото крок 6 6. Розлити борщ по тарілках, покласти в кожну тарілку шматочок курки і подавати з хлібом і сметаною. При бажанні посипати суп подрібненою зеленню і подавати окремо зубчик часнику.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Дитячі тефтелі з індички

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...